måndag, juni 09, 2008

Nu får det vara nog!!! Efter min extremt slappa vecka där jag inte rört på mig ett dugg förutom på karnevalen i fredags och en kort show i onsdags känner jag hur min kropp har sugit åt sig varenda kalori jag matat den med. Och allt sätter sig på magen. Det är så fult, jag hatar det, och magen är lätt den kroppsdel som är absolut fulast på mig. Om ett par-tre kilon satte sig p rumpan eller höfterna eller fördelade sig lite bra på kroppen skulle det inte spela någon roll. Men jag är stor upptill och liten nertill, smala ben, liten (platt) rumpa och obreda höfter men stor mage, bred midja och big tits. Fulaste kroppsformen, hata hata hata.

Ja jag vet, jag är helt kroppsfixerad och bla bla bla, men det är inte så kul att känna sig som en kossa fastän man gått ner en massa i vikt. Just nu känner jag mig som för 10 kg sen och det känns som om jag fårtfarande kan gå under beskrivningen tjock/mullig eller vad man nu vill kalla det. Och jag hatar att känna så, jag vill känna mig snygg! Det är otroligt viktigt för mig, för om jag känner mig ful så mår jag inte bra. Det låter väl ytligt och jävligt men så är det. Genom att vårda mig själv (både utsidan och insidan givetvis) så är jag en gladare och roligare person.

Nej nu ska jag ge mig ut på en morgonpromenad och sen är det stenkoll på maten. Jag är dock fortfarande förkyld och det retar mig. Varför går det inte över? Jag är fortfarande snorig och hostar slem.

3 kommentarer:

LolitaRegina sa...

jag tycker inte alls att du är ytlig, utan jag håller med dig till 100 %!! Känner EXAKT som du, varenda j-vla extra litet gram som jag lägger på mig samlar sig på magen.. :(
och det är ju självklart, att tar man hand om sig själv och vårdar både in- och utsidan, då blir man en gladare och bättre människa :) Kram!

Mirijam sa...

Ni har fått en grej från bredbandsbolaget med en retursedel för ert modem, maila min er adress så skickar jag vidare det.
mirijam.geyerhofer@gmail.com

Anonym sa...

Men snäckan då.. det kvittar vad jag o alla andra säger i det läget för det som betyder ngt e din egen känsla.. o det e inget tramsigt me det, man känner sig själv bäst o vet hur man mår bäst! Jag har också en kropp som inte vet att jag har fettceller över HELA kroppen utan bara tråkiga slapp-magen.. *blä*

På tal om en annan sak - JAG HAR MINSANN HITTAT STAVFEL HOS DEJ ME!! Du som e så snabb på mig.. haha "fÅrtfarande?" moahaha..

Kram