tisdag, juni 03, 2008

Fy fan vad jag inte mår bättre idag. Halsen är tjock och grötig men gör som tur är inte så ont längre. Snorig är jag också. Jävla skit, jag som behövr träna inför showerna i veckan! Idag ska vi träna till karnevalen och showen i Trelleborg som är på fredag. Sen har vi två studentfester imorgon och på torsdag. Jag måste nog åka till Malmö och vara med på träningen utan att träna så mycket så jag är med på vad som händer iallafall.

Jag brukar aldrig vara så här sjuk i halsen så länge utan att vara sjuk i övrigt. Mystiskt, undrar vad det är för sjukdom Marika har smittat mig med... Sen kanske inte bästa botemedlet är att ligga ute i solen, bakterier frodas väl extra mycket i värmen? Men vad fan, man kan väl inte ligga inne en hel dag när det är sjukt fint väder.

Förresten, måste bara berätta en sak som jag har tänkt länge på nu och som stör mig så in i helvete. När man frågar efter en vägbeskrivning när man ska köra någonstans och så får man till svar: Och sen svänger du norrut mot bla bla bla...

Men ååååååååååååååååååååååååååå!! Vadå norrut? Det säger mig verkligen ingenting!!! Vet folk i allmänhet vilket väderstreck som är vilket när de är ute? Vet ni det? För jag har ingen aning.

3 kommentarer:

Mayumi sa...

Jag vet att det låter skittrist men vila är det enda som hjälper just nu. Jag har gått igenom drygt tre förkylningar bara i år och urbota less på snor och halsont. Justera din kost och se till att få i dig mkt frukt, grönsaker, fisk, ägg, vitlök mm. Sov ut! Drick mkt vatten, promenera, meditera, låt kroppen få läka sig själv. Jag gav mig själv en dunderkur förra veckan, åt 5 marinerade vitlöksklyftor i ett svep, svepte 2 passionsfrukter, började äta coctailtomater till frukosten, kompletterar havregröten med linfrön och blåbär, tar ett glas apelsinjuice varje dag....det blev en stor skillnad men tyvärr fick jag känningar i halsen igår igen. Jag fortsätter vitaminkriget och hoppas på det bästa!! :)

Anonym sa...

Vad trist :( Att gå sådär halvsjuk och krasslig länge är värre än att vara toksjuk under kort period

Jenny Shima sa...

Jag har världens sämsta lokalsinne så jag vet nästan aldrig var jag är.
Det verkar vara något som går min sambo har varit sjuk i en vecka och en kollega låg däckad förra veckan.