lördag, juni 21, 2008


Vilket fantastiskt bröllop! Det var så vackert och jag är så glad att jag var bjuden. Varenda liten detalj hade en stor tanke bakom och bröllopet var verkligen Ninni och Mikael.
De gifte sig utomhus och vädret var fint. Det regnade bara en kort skur precis när vi gått in i tältet för att skåla efter vigseln men sen var det sol. Alla gäster hade delats upp i lag för att sen tävla i en femkamp. Vårt lag fick pris för att vi var så fantastiskt dåliga och det var ju lite kul.
Maten var helt otrolig. En megastor vegetarisk buffé med grillat, såser, sallader, potatis och pasta. Sen var det dessutom en dessertbuffé som var himmelsk. Jag var helt ledsen över att bli mätt.
Men fan vad blödig man blir på bröllop! Jag ville grina när Ninni och hennes pappa kom gående för hon var så vacker, sen ville jag grina när hon ställde sig bredvid Mikael. Sen ville jag grina när jag tittade på brudpaerts lyckliga föräldrar och när föräldrarna höll tal undermiddagen ville jag grina igen. Herregud.
Jag och Kalle hade planerat att sova i bilen men vi fick sova hos en granne i ett magnifikt hus och kl 11 idag var det brunch. Nybakat bröd, ägg, ostar, yogurt, juice och jordgubbar i mängder. Än en gång, så gott!
Sen var det dags för presentöppning och min otroligt bra presentidé var det visst fler som fått, så många som tre till faktiskt. Vi gav dem ett körsbärsträd, men ingen hade köpt ett sånt iallafall.

Nu är vi hemma igen och jag känner mig alldeles full av kärlek och är väldigt giftassugen!





Ikväll ska vi bara slappa och mysa. Se på OZ, äta jordgubbar och glass och njuta av en lördagkväll i vårt älskade hus.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter ju som en superschysst dag! Och vad fin du var i klänningen!! :D

LolitaRegina sa...

ja, man blir ju sådär blödig när man går på bröllop! vi ska på ett bröllop i juli och ett i augusti, och jag räknar med att förbruka minst ett familjepack med näsdukar på varje.. ;)

Anonym sa...

Vad FIN du är på korten från brölloppet, superfin klänning!!