torsdag, juni 26, 2008


Sista lediga dagen innan jag ska jobba hela helgen. 9-21 imorgon, 9-21 på lördag och från 9 på söndag till 8.30 på måndag. Men jag har en liten morot som kommer göra helgen lättare och snabbare. På måndag ska jag göra en sak som jag är så lycklig över och jag hoppas söndagnatten blir lugn så jag har ork att genomföra detta direkt jag slutat på måndag. Jag kan tyvärr inte skriva något om det här, så ni får ge er till tåls tills nästa vecka.

Jag har nyss ätit världens godaste frukost: en kopp té, hembakat yogurtbröd men ost och några söta jordgubbar från mitt eget land. Riktig sommar med andra ord. Nu ska jag gå ut och röja lite i trädgården med min nyinköpta sekatör. Jag klippte ner en tallbuske igår och idag ska jag fortsätta på ett annat buskage.

Tänkte visa lite före- och efterbilder på huset:


Vad gillar ni mest? Tantens genomgående mörkbruna panel eller våra lite gladare färger?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, vad fint ni har! :) Gillar verkligen bjälkarna i taket och den "clean":a känslan samtidigt som det är superhemtrevligt. :)

Anonym sa...

Oj, långa arbetsdagar du!

Anonym sa...

Helt klart en förbättring :)

Anonym sa...

Tyvärr åker vi flyg ner till Tyskland men annars hade jag gärna tittat in på en kopp kaffe. :) Vad fint huset har blivit, mkt lugnare känsla nu mot tidigare.

Anonym sa...

Oj oj vilket fint hus ni har nu! Jag antat ni har jobbat mycket med renovering! Men det är värt!

Det ser mycket bättre ut!

*kram*

Anonym sa...

Vad snyggt ni gjort!

LolitaRegina sa...

fantastiska skillnader! särskilt på den första bilden tycker jag ni har lyckats alldeles underbart!