onsdag, juni 11, 2008

No inspiration. Jobbat idag, 8-21. Det har gått bra. Gjort en massa kontaktpersonsgrejer, lagat mat, hållt i kvinnoforumet där vi diskuterat manligt och kvinnligt, målat ett pappersansikte i kreativ verkstad osv osv.

Imorgon ska jag till Svedala och göra balfrisyrer och balsmink och det ska bli jätteroligt. På kvällen ska jag och Kalle åka till Hässleholm och hämta dalmatinerflickan. Från att inte alls ha velat följa så vill Kalle jättegärna följa för vi fick hem vår nya bil igår. Den är svinfin, mörkgrå och så har den en GPS som när man trycker på en knapp så fälls den upp från instrumentbrädan. Sjukt lyxigt. GPS är en lifesaver för mig som har världens sämsta lokalsinne. Om jag åker någonstans och lite senare på dagen ska åka hem samma väg så är den lika obekant för mig som första gången jag åkte den. Min hjärna har något allvarligt fel när det kommer till att hitta.

På fredag är det sommarfest på Z-gården mellan 14 och 17 och jag ska dit vilket jag ser mycket fram emot. På lördag ska jag och Kalle åka till Smygehuk på utflykt och gå ut och äta på kvällen och ha lite kvalitetstid. Och på söndag kommer Kalles mamma hit och hjälper mig plantera alla fina växter jag fick av henne och Tore på min examen.

Så, hela resten av veckan uppstakad och på måndag ska jag jobba igen och då ska vi till Ven och cykla. Det blir kul, jag har hört det ska vara fint där. Hoppas vädret blir bra också.

Nu ska jag dricka en kopp té och vara bitter över min jävla mensvärk. Och vänta på Kalle, han är och visar upp skrytbilen för sina föräldrar. Han borde vara hemma och ta hand om mig tycker jag.


Titta 53 sekunder in i videon.

3 kommentarer:

Anonym sa...

vad kul med videon! Vi är det som har tagit den? :)

Anonym sa...

Gud vad kul video! Jag drömde inatt att jag gick runt med en sådandär fjäderplym på huvudet på stan. Inte för att jag skulle vara med i något karnevalståg eller så, jag bara hade en sådan. He he. :)

Anonym sa...

Kul med ny bil, vad är det för märke och modell?? :)