söndag, juni 08, 2008


Då var det söndag igen och jag känner mig utvilad efter en otroligt slapp vecka. Jag har solat varje dag och har faktiakt blivit sjukt brun, ni anar inte. Fräknar i hela fejjan har jag också fått. Nästa vecka går jag på mitt sommarvikariat och jobbar tosdag och onsdag denna veckan. En lagom mjukstart måste jag säga.

Igår var en väldigt mysig dag. Jag och Kalle cyklade till scouternas årliga loppis här i Veberöd och herregud så mycket grejer. Man hade nog kunnat göra massor med fynd där men det var kokhett och massor med folk att trängas med om man ville titta på saker. Kalle köpte två plåtburkar och jag köpte presenter till Vilde och en Carl Larsson-tavla. Det kändes fint att ha den i köket för den ultimata sommarstugekänslan.

Framåt kvällen kom Bena, Evelina och Vilde på besök och det var så mysigt! Vilde badade i poolen och fick sina presenter; en tidning med Bamses skola hur man lär sig klockan och en film om Pelle Kanin och Benjamin Kanin. Han blev jätteglad, men vem hade inte blivit det?



Sen var det dags för ormtjusning och jag blev väldigt imponerad av våra gäster. Bena var sjukt rädd och grät men han höll ormen iallafall. Evelina var lite mer macho än sin man och sa inte ett ljud ens när Wagner körde upp svansen under hennes klänning.



Vi gjorde världens godaste middag också. Sallad, klyftpotatis, nachos och olika såser och till det grillade vi sojakorvar, paprika, svamp, aubergine och coctailtomater. Sen blev det givetvis lite kubbspel. Vilde valde lagen och det blev jag och Bena mot Eve och Kalle. Jag och Bena vann två gånger, sen bytte vi lag och jag var med Eve och vann givetvis igen. Och det bevisar ju vem som är stjärnan.



När det blev mörkt ute bäddade vi ner oss i mysiga soffa och tittade på Nalle har ett blått hus (eller vad den nu hette), en riktigt bra film som Vilde hade med sig. Oj oj oj, vilken rysare. Tyvärr kunde vi inte se alla avsnitt för det var sent, Vilde var speedad på socker och övertrötthet och Eve var nästan däckad i soffan av allt vin hon bälgat i sig. Så Bena packade in hela familjen och så åkte de hem.

Men jag hoppas vi ses snart igen för jag, Vilde och Eve ska åka till Skånes djurpark någon dag. det ska bli najs!

3 kommentarer:

Anonym sa...

hmm ja visst var jag otroligt tuff när jag lattjade med ormen :)
Tack för en supertrevlig kväll i ert supermysiga nya hem. Puss!

linnea sa...

puss på dig oxå.
//bena
ps: nästa gång smyger jag in kaninerna i ormarnas låda...

Mirijam sa...

Iiiuu. Har dom bott hos mig?