torsdag, juni 12, 2008

Är ni beredda på många bilder? För jag har sjukt många fina som jag lagt in i datorn nu. Vi börjar med måndagens promenad i vår härliga skog.


Jag älskar min nya kamera. Den fångar ljus och djup i bilderna på ett så fint sätt. Min andra kamera är jättebra men bilderna blir så platta.


Vår nya bil. Det är en Toyota Avensis Business Class, årsmodell 2005. Det säger mig inget men Kalle lärde mig det idag. Jag tycker mest den är är så vackert blank och har en fin färg.




Idag har jag spenderat flera timmar med att göra tre söta flickor till vackra prinsessor. Jag är jättenöjd och tjejerna också och det är skitkul. Jag fick fria händer och det var modigt av dem. Efteråt speglade de sig och fotade varann hur länge som helst och sen fick jag ett presentkort på MakeUpStore som tack fast jag sagt jag inte ville ha nåt. Gullungar!


FÖRE
FÖRVANDLING PÅGÅR...

EFTER

Ikväll har vi varit i Hässleholm och hämtat hem Hilde som dalmatinerrexen fick heta. Hon är verkligen en Hilde så jag bestämde mig för det nästan direkt.
På hemvägen åkte vi genom Brunslöv där jag jobbar. Så här ser det ut:



Nu har Hilde installerat sig i sin bur. Hon är så liten så liten att hon kan sova i Musses öra! Musse blev supernyfiken och kanske lite sotis.



Musse tycker att om Hilde ska sitta i knäet så ska han också göra det. Sen blev han lite pussig.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vad häftigt tama dina kaniner blir! =) Min Toddy var förvisso också tam, men att ligga i soffan och kelas var tamhet lite över till och med hans nivå. :)
Är såå sugen på en liten nin igen, men det blir svårt med två kisar att ta hänsyn till. Kanske ska skaffa en jätte då, som blir lika stor som dem tillsammans. He he.

Lena sa...

Va duktig du är, tjejerna blev verkligen jätte snygga! Både hår och make.

Anonym sa...

Gud vad söt den lilla var. Musse är också ett riktigt charmtroll.
Nu har du många fina kaniner. Crazy rabbit woman!

Puss!
/Magdalena

Anonym sa...

Vad fin bilen var! Vi funderar också på att byta bil, den vi har bara krånglar och kostar en massa pengar... Du får hålla oss uppdaterade om hur Toyotan funkar, för o nackdelar med den, skulle kunna tänka mig en likadan! Toyota är ju kända för att göra bilar som håller. :)

Anonym sa...

Vilka härliga kaniner. Musse verkar vara såå charmig :)

Anonym sa...

Ahhhhhh.....!!!
Musse och Hilda är så fina... Musse är så stor! :D

Anonym sa...

Vad roligt med Bauta-Musse på lillkaninen! Ingen självinsikt :D /Lisa

Anonym sa...

Vilka underbara bilder! Vilken skillnad på storlek. jussi vill så gärna ha en jätte, men det funkar inte i lägenehet, så vi får vänta.. Fungerar det bra med kloklippning och sånt när han är s stor?Tycker min lilla är dryg att klippa klor på..
Ha det bra!
Gittan