torsdag, juni 26, 2008

Nu har jag duschat och ätit efter ett riktigt killer-träningspass! Eftersom vi har sommaruppehåll passade Renata på att halvt döda oss och det var ju najs. Det är så härligt att vara helt slut i kroppen, jag måste bli bättre på att röra mig nu när jag inte kan träna i Malmö lika ofta som innan.

Jag ska alldeles strax gå och lägga mig, måste vara utvilad inför alla timmar jag ska jobba i helgen. Måste ta upp med chefen att jag bytt namn oxå, får inte glömma det. Det är en jäkla massa samtal och företag som ska ringas och be de ändra efternamnet. Jag tror jag fått med alla nu. Ringde först vägverket för att byta körkortet, och då sa de att mitt körkort vart spärrat sen 2005! På den tiden tappade jag bort mina saker var och varannan helg och på nåt vänster har jag lyckats glömma att ta bort spärren på kortet. Men jag har ju kunnat använda kortet till allt ändå, är det lönt att spärra det kan man ju undra?

Idag har jag även övat lite på min namnteckning, jag har en jäkligt snygg autograf nu med Eriksson men det kommer inte bli lika enkelt att skriva Siljesvärd. Undra hur många gånger jag kommer skriva och säga fel.

Musse är så rolig. Igår köpte jag en sele åt honom, tyvärr var den för stor, men när han skulle prova den blev han så sur! Gjorde allt för att slippa den så det kommer krävas en hel del övning. Han är en lustig typ, vissa gånger när man kommer till honom är han så kelen och vill bara ligga utsträckt och bli klappad och kliad. Men andra gånger är han helt trotsig och hoppar och skuttar och håller på så man inte ska få klappa honom. Och så tar han tag i saker med tänderna och slänger omkring, världens sötaste.


Nej nu måste jag sova. Det kommer bli en kul helg för tjejerna vill gå på bio och se Sex and the city och jag ser gärna den igen. På lördag ska vi på vikingamarknad i Foteviken och det kommer oxå att bli skoj.

Sov gott!

1 kommentar:

Anonym sa...

varför nytt efternamn? Gift er?? Nyfiken =)