måndag, juni 16, 2008

På söndag ska jag och mina galpals ha en riktigt mysig Sex and the City-dag! Kl 16 har vi bokat bord på Elysée och kl 18 ska vi äntligen få se Sex and the City-filmen! Vi älskar allihop serien och har väntat länge på filmen nu.

Det är ju väldigt mycket hype om filmen men jag tror verkligen att den är bra om man älskar serien. Alla har ju sin favorit och min är nog Carrie för jag tycker hon är så snygg, speciellt i sista säsongen. I sista säsongen är för övrigt alla jävligt mycket snyggare än de varit innan. Det är mest Charlotte som ser ungefär likadan ut.

Ett av mina favoritavsnitt är när Miranda och Steve gifter sig för det är ett så fint bröllop. Och av alla pojkvännerna så är Aidan min absoluta favvo! Han är så snäll, fin och omtänksam. Lovely. Ja jag lever mig in i seriernas värld.

Tidningen Marie Claire har gett alla fyra karaktärerna varsitt omslag och jag tycker som vanligt Carrie är snyggast. Men sen tycker jag nog Miranda faktiskt som alltid varit "den fula". Charlotte har en riktigt dålig bild som jag inte gillar alls.




Vilket omslag är er favorit?
Vilken är favoritkaraktären?
Favoritpojkvännen?
Favoritavsnittet?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Naturligviss, tycker jag om Miranda, jag gillade också karaktär, hon är en super proffs och inte den typisk "perfekta blondin" som jag hatar överhuvudtåget... hon gifte sig med den fulaste killen och blev den lyckligaste tjej... Men ja, jag älskar Carrie också...
Jag tycker inte om den gneligt Charlotte... näää hon e jobbigt...
Kram.
Mercan.

Anonym sa...

Älskar Carrie men även Charlotte!
Längtar till söndag....:)
Puss/Magdalena

LolitaRegina sa...

carrie hade det lätt snyggaste omslaget (SJUKT SNYGG, så snygg har jag aldrig sett henne innan!) , tvåa kommer samantha, som annars alltid är min klara favorit! :)

Anonym sa...

Min favoritkaraktär är lätt Miranda, den enda av tjejerna som känns någorlunda "verklig". Charlotte hade man lätt kunnat ta bort ur serien utan att jag hade saknat henne, det fnns ingenting i hennes karaktär som tilltalar mig.

Har du förresten läst Hans Wiklunds lilla utspel på Aftonbladet, om tjejer som gillar SATC?

Anonym sa...

Jag älskar också Sex and the City och det blir bio för mig också på söndag :)

Min absoluta favorit och stilikon är "Carrie". Hon är snygg och har en skön stil. Gud vad "Miranda" har ändrat sig om man kollar tillbaka på seriens början! Hon var supersnygg på omslaget av Marie Claire!!

Ett av mina favorit avsnitt är "I Heart NY" i säsong 4. Ett väldigt fint avsnitt! Och jag tycker klart att Carrie och Mr Big hör ihop! :)

Här är en till som lever sig in i seriernas värld... ;)

Anonym sa...

öhhh jag tycker Carrie ser ut som en vaxdocka på omslaget....

Anonym sa...

Hej! Filmen är så bra som helst! Jag såg filmen när det var premieren i New York!! Fattar du det! Jag kände mig som Carrie haha!!

Kom när du har tid till min blogg! Det vore trevlig om du hälsar på! :-)

Trevlig midsommar! * kram *