onsdag, juni 18, 2008

Nu har jag gjort klart dagens måste som inneburit en hel del telefonpratade och köande. Nu ska jag fixa iordning mig för att posta lite paket, hämta ett paket och sen åka till Nova Lund för att se om de kan ha antingen en skjorta eller slips till Kalle som kan passa ihop med min klänning, vi måste ju matcha om vi ska på bröllop!

Och på tal om bröllop, vi har länge funderat på vad vi ska ge Ninni och Mikael och jag kom på en jättefin present. Men efter att ha ringt land och rike runt så fick jag beskedet att produkten inte kommer in i butik eftersom det blivit fel hos leverantören. Jävligt synd eftersom jag ville ha en likadan till mig själv, men kanske den kommer till nästa sommar igen.

Så då hade vi samma problem igen. Vad ska vi ge dem? Sjukt svårt, man vill ju ge något som har en betydelse, som ger långvarig glädje och som de har ett fint minne av. Jag rådfrågade the maid of honor men hon hade inte heller några bra förslag, men sent igår kväll fick jag en snilleblixt och kom på en skitbra present! Till och med bättre än den första! Så nu ska jag ge mig ut för att leta upp den.

Min bröllopsoutfit är klar; lång, grön klänning, diadem med strass, örhängen med strass och ett par söta skor med bling. Men jag har inte bestämt smink än, förslag? Väska vet jag inte heller vad jag ska ha för någon men jag har ett gäng där någon borde passa till.

Nej nu måste jag skynda på lite! Jag misstänker nämligen att Indiska har rea...............

1 kommentar:

Anonym sa...

Du får visa sen vad det är för present som ni ger.. blir ju nyfiken ju! Visa era kläder också :) Hoppas ni får det toppen där, och en fin midsommar!