söndag, juni 22, 2008

Här är fler bilder från bröllopet, jättefina så titta!

Idag är det äntligen dags för Sex and the city-filmen och middag med brudarna, fan vad kul det ska bli! Skyhöga klackar, klänning och snyggt smink blir det naturligtvis också.

Nu sitter jag och väntar på att Kalle ska ropa att sconesen är klara. Vi spelade kubb igår och Kalle förlorade och fick därför baka frukostscones idag. Sen kollade vi klart vi femte säsongen av OZ och nu vet jag inte när nästa säsong kommer.. Förra kom i mars och den här släpptes nu i juni, men jag hoppas inte det är så långt tills nästa kommer.

När vi kollat på OZ tittade jag ut för att kolla till kaninerna. Och så var Hilde borta. Jag fick panik och började tänka på alla hemska saker som kan hända en liten kanintjej. Som tur var hittade Kalle henne och hon är safe igen.

Imorse när jag kom ut för att släppa ut kaninerna så såg jag att rådjuren ätit upp mina rosor som jag planterade innan i veckan. Stora och blodröda var dom, men nu är det bara tragiska pinnar som sticker upp..

Jordgubbarna har jag mer tur med, plockar några varje dag och de är så söta och goda! Till nästa sommar ska jag sätta många fler plantor. Ska även införskaffa smultron. Jag har planterat både rabarber och krusbär också så nu är vi snart självförsörjande.

Nu luktar det nybakt bröd, see ya!

2 kommentarer:

Anonym sa...

köp blodmjöl å ha i rabatterna, det håller rådjuren borta!

Anonym sa...

Shit vad lyxigt med nybakat bröd!