söndag, juni 15, 2008


Den dumma jävla Dino har bitit Hilde så hon har en djupt hack i läppen. Han är skitsur på henne och jagar efter henne och biter genom gallret. Och idag när jag satt där fick han ett riktigt grepp och det blev ett hål. Stackars liten. Hon är inne nu men är pigg och äter. Det är nog inte så farligt, bara jag som är så otroligt hönsig. Och imorgon jobbar jag 8-21 så jag kommer inte kunna titta till henne på hela dagen. Ååå jag känner mig som sämsta kaninägaren när sånt här händer... Men Kalle ska ta hand om henne när han kommer hem, kolla till henne och se så det inte ser fult ut i såret. Det blöder ingenting och det är bra.


Annars har det varit en bra dag. Kalles mamma har varit här och vi har grävt en rabatt och sått , och satt squash, lammöron och lite andra blommor. Sen har vi rensat ut en jävla buske som antagligen fått växa fritt i en sådär 10-15 år. Herregud vad den hade slingrat sig och när vi var klara såg vi att allt gick från en enda rot. Under hittade vi en fin stenmur och när vi är färdiga där kommer det bli hur fint som helst.

Nu är det dags att utfodra kaninerna och sen hoppa i säng, eller kanske slappa lite först. Lång dag imorgon och det är tänkt att vi ska åka till Kullen och bada, men vi får väl se hur det blir med det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

DU! en sak ska du veta! du är nog snarare väldens bästa kaninägare ;)

Anonym sa...

stackars Hilde :(
Men du ska inte känna dig som en dålig matte, du gör så mycket för dina kaniner och ger dem så mycket kärlek att de inte kunnat ha det bättre än hos dig :)