fredag, september 07, 2007

Lyxlirare

Att vara ledig en fredag känns extremt lyxigt. Att sen Kalle lyckas vara ledig samma fredag är näst intill otroligt.
Kalle stack ner till stan innan mig för att klippa sig. Jag hoppas innerligt att han skulle klippa sig i den frisyr (som absolut inte är så annorlunda hans nuvarande "frisyr") som jag mycket gärna vill att han ska ha.
När vi senare träffades på stan var jag tvungen att säga att han klippt sig mycket fint och frågade vart han fått inspirationen från, hade han kanske haft med en bild och visat frisören?
Kalle tyckte jag var dum eftersom det ärligt talat knappt syns han klippt sig överhuvudtaget.

Vi åt en god frukost på Espresso House och avslutade besöket med varsin kaka. LYX!!!
Sen begav vi oss till Indiska för att se om "min" kappa kommit in än. Det hade den såklart inte men vi gick därifrån med två stora kassar med kuddar till korgstolarna på balkongen.
Nu kommer Alex och Jörgen inte bli så glada. De tycker jag har ändrat Kalles balkong alldeles för mycket sen jag flyttade in. Det var nog när jag slängde ut det runda bordet som de tyckte det blev riktigt jobbigt.

Sen vi kom hem från stan har vi suttit på våra nya kuddar i korgstolarna på balkongen och spelat Alfapet. (Eller Analfapet som Jörgen kallade det när jag fick det i födelsedagspresent. OBS!!! Inte för att jag inte kan stava utan för att jag skulle kunna spela det med Kalle)

Nu ska vi strax cykla in till stan för att äta tapas på Mosaik. Imorgon är det jobb och sen FEST!

Inga kommentarer: