måndag, september 24, 2007

Annelie ömsar skinn



Jag känner mig så sjukt trött. Önskar jag bara kunde vara hemma ikväll och inte göra något alls. Men det är måndag och två timmar träning, plus att jag tvättar och det är så sjukt tråkigt.

Möte 9-13 idag. Lite kaosartat. Eftervårdseleverna är i obalans och behöver styras upp men det är så jävla svårt att veta vad som ska göras eftersom ingenting verkar bita på dem.
Efteråt hade Barbara lagat jättegod taco-lunch och jag åt för mycket som vanligt. Måste ge mig med ätandet, det är på väg åt helt fel håll med vikten nu.

14.10 var jag på Bilprovningen och DET är dödens dödstråkigt. Fy fan vilket deprimerande ställe. Till råga på allt så gick inte bilen igenom så jag lär ju åka dit igen om en månad. Gud så omotiverande.

Igår såg jag och Kalle Apocalypto av Mel Gibson och det är nu en av mina favoritfilmer. Jag älskar indianer. Indianer, pirater och zombies är mina topp 3-typer.
Och att killen i huvudrollen var SJUKT snygg gjorde ju inte filmen sämre. Lovely säger jag bara.
Googlade på honom och tyvärr var han inte ens hälften så snygg i verkligheten, men det är bättre att leva i fantasin som jag brukar säga.

Mina tre favoritkaraktärer:




Nu måste jag göra lite té och sysselsätta mig med något så jag slipper känna mig som en levande död. Lite fler bilder på min nya fimsnygging bjuder jag på.

PUSS


3 kommentarer:

mimmi sa...

Åh nej..verkligheten var inte lika bra som filmen.. angående den snygga killen i Apocalypto ... :)

Anonym sa...

gissa vem som har 2 avsnitt av PB säsong3...

Linnéa sa...

bena: ett fuckface som störar sig kanske....?