torsdag, september 20, 2007

En stor kuk är en klen tröst i ett fattigt hem

Just nu är håret inte snyggt. Jag tycker inte om att få det stylat hos frisören och sen så var hon väldigt försiktig med det nu när det är nypermanentat så det är inte det "burret" som jag vill ha.
Jag får inte tvätta det på 48 timmar, men när jag väl får fixa det som jag vill blir det nog bra.
Hon har haft i alldeles för mycket produkter också så håret är liksom stelt. Jag hatar när håret är stelt i slingor liksom, om ni fattar hur jag menar.
Regn och en mössa har också gjort sitt till att det inte är så snyggt för tillfället.


MEN! Min kappa hade äntligen kommit in på Indiska!!!
Efter mötet idag så begav jag mig mot Indiska och när jag på vägen kollade min mobil hade jag fått ett MMS av Elin med en bild av kappan! Då fick jag bråttom kan jag lova.
Jag trodde dock den skulle vara mer fodrad och att det skulle bli min vinterjacka. Jag får nog köpa någon lite tjockare men just nu känns det som jag kan ha den här och frysa hela vintern för den är så snygg! I love it!



Jag köpte en så fin lykta i Ystad som jag måste visa. Nu släcker jag ner i lägenheten och går runt med min lykta i mörkret. På vägen hem från Ystad så slog jag av lysena på bilen och körde endast med min lilla fina lykta tänd. Eller kanske inte. Men jag ville.
Sen så har jag gjort en mycket fin hallampa av en stor mask som står i ett hörn. Jag är så jäkla duktig alltså. Eller det är väl Kalle som i praktiken gjort den. Men jag kom på idén!




Lunch med Maggi idag också. Kort och intensivt men väldigt trevligt. Vi åt på Epicuré vid Gustav, varmrökta tunna laxskivor med rucola, nötter, tomater och olivolja. Riktigt gott, och smarrigt bröd fick man till.
Nu ska jag byta om, sen är det dags att cykla bort till Dammfriskolan för att dansa lite samba.

6 kommentarer:

LolitaRegina sa...

ÅH! vilken kappa! =)
jag måste nog se om den finns på indiska här i stan också.. ;)
var den farligt dyr??

Mercedes de Suecia sa...

Jättesupersnygg kapa!!!
Jag väntar fortfarande på bilderna!!! hehehheh nej, jag förstår att du vill visa dig efter dessa "48 timmar".
Stor kram och tack för dina fina ord som du lämnade i min blogg.

Anonym sa...

JISSES! Det var en äckligt snygg kappa! ME WANT! :) :) Du måste ta bild med den på också! :)

Linnéa sa...

kappan kostar 795 kr, lite dyrt för att inte vara för vintern, men jag har ju ett ansvar som konsument nu när jag längtat så efter den..:)

MiaMaria sa...

Jag gillade ljuslycktan från Ystad.. e helt hooked på ljuslyktor.. det e nog för att det e höst och höjer mysfaktorn typ med 200% =)

Anonym sa...

Bilder på håret!
BILDER PÅ HÅRET! :D