torsdag, september 13, 2007

Kvällsbrist?

Även om jag har ett väldigt bra och flexibelt schema så kommer jag inte att ha några fria kvällar alls den här hösten känns det som.

På måndagar tränar jag 19-21, tisdagar är det ingen träning så då kommer jag försöka vara ute på gården så länge jag kan vilket kommer bli till ungefär 22.
Onsdagar är det träning 19-21 och torsdagar 21-22.

Allt detta är förstås jättekul men när ska jag kunna vara social med mina vänner som jobbar på dagarna och bara kan ses på kvällarna?
Ungdomarna på gården är ju hemma mest på kvällstid och då vill jag ju vara där och umgås med dem så det blir klurigt.

Vi får helt enkelt boka frukostdejter framöver. Kl 7 kanske? Någon?

Bra dag idag igen. Andreas som äger Z-gården var jätteglad när han såg att jag fått igång målarstudion och det kändes bra.
Jag, Frida och en av eleverna tog en ridtur. Jag tog Leo denna gången och det är en stel och härlig häst. Det var så tungt att rida honom och jag fick mana på honom HELA TIDEN. Galoppen var så tung att det kändes som att köra en traktor. Men jag lär ju få bra benmuskler iallafall.
Han var lugn (FÖR lugn) idag, men tydligen kan han få sina anfall och bli galen och vilja kasta av folk. Men han ska vara jättebra på att hoppa, fast han har en tendens att bocka efter hindren.
Ska bli kul att prova iallafall, det är ÅRATAL sen jag hoppade sist.

Imorgon tänkte jag iallafall vara helt ledig. Då ska jag fika med Evelina, mata ankorna i Pildammsparken och se om Indiska fått in min jacka. Det ska bli LOVELY!!!

1 kommentar:

MiaMaria sa...

Jag ställer upp på frukostdejterna!! hahaha.. jag e juh den enda som brukar vara uppe med tuppen utan att behöva skynda iväg till jobbet =)

Din höst påminner lite om min vår så du kankse ska få tillbaka stressboken för nu har jag lugnat ner mitt tempo lite =)