torsdag, augusti 30, 2007

Snaaaart helg...

Idag var jag så sjukt trött att jag höll på att somna på sista föreläsningen. Sjukt tråkigt.
Det enda roliga med denna dagen var att jag hade mina nya jeans och trivdes mycket bra i dem. Jag hade t-shirten UTANPÅ och träskor till vilket passade ypperligt.

Jag börjar bli lite nervös inför min praktik som börjar på måndag. Det är ändå 16 veckor jag ska vara där, tänk om det inte funkar?
Jag brukar kunna anpassa mig och trivas bra på nya ställen och brukar även bli omtyckt av kollegor, men man vet ju aldrig. Jag har aldrig jobbat med ungdomar innan, men iallafall tjejer i tonåren brukar finna mig intressant och fråga mycket om piercingar, tatueringar etc.
Jag hoppas det ska gå bra iallafall, och jag ser mycket fram emot att få ha mycket djur omkring mig.
En annan sak jag nojjar över är att de glömt mig eller nåt. Det var ju i mars jag var där på intervju. Men skolan har ju skickat papper till dem i somras så skulle det varit något problem borde de hört av sig.
Det är säkert inga problem men det är lätt att oroa sig i förväg.

Jag känner mig distraherad och rastlös nuförtiden. Mycket tankar som jag inte vet vad jag ska göra av och som jag inte vill dela med mig av. Någonting gör mig lite handlingsförlamad samtidigt som jag har mer energi än någonsin för att ta mig an nya saker och vara kreativ. Men det är någonting som sätter stopp. Vad kan jag inte riktigt sätta fingret på.

Träning ikväll iallafall och det ska bli skönt. Behöver svettas ut lite frustration och skingra tankarna. Väldigt typiskt att Eve bjöd hem mig på tacos just ikväll när jag inte kan, hade mer än gärna sällskapat med henne över en taco eller fem!

Facebook är en ganska kul grej förresten. Har hittat massa gamla vänner och klasskamrater och med det en del gamla bilder. Här är en:


INTE speciellt snygg, det var innan jag lärde mig sminka mig tror jag. Och innan jag skaffade min fotomin.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det där måste ju vara uppe i Malung, men jag kan fan inte komma på vem du står bredvid?

Linnéa sa...

jerk: det är i kättbo och det är min granne där som är från uppsala som står bredvid.:)

Anonym sa...

okej..då så..då är det inte minnet som sviker mig iaf :)

Anonym sa...

tre blev det... mmmm så gott men givetvis hade det varit ännu godare om du hade varit här. Får bli en annan gång :) Vi kanske ska boka in lååångt i förväg ;)