måndag, augusti 20, 2007

Back to school


Första skoldagen idag. Känns helt jävla sjukt att skolan och hösten är här. Det var ju typ förra veckan jag började på häktet och hade hela sommaren framför mig.
Jag har ångest inför hösten och kylan. Inga mer sandaler eller fina klänningar och linnen. Det har man ju knappt kunnat ha i sommar överhuvudtaget så det är väl därför det känns så sorgligt. Sommaren är över och den har inte ens kommit.

Vi är i Malmö och går en komprimerad KRUT-utbildning och det är ju skönt att slippa pendla till världens ände - Eslöv - var och varannan dag.
Det var kul att träffa de flesta och jag trivs med dem i min basgrupp. På lunchen åt vi mat på festivalen och det kommer vi göra varje dag! Det är vad jag ser fram emot mst denna veckan. Idag blev det thai och jag ska äta sillmacka, fish and chips och veg.kebab innan veckan är slut.

--------------------------------------------

Snart ska jag iväg och träna och då får jag förhoppningsvis reda på hur det blir i helgen, vi kanske ska till Eskilstuna och uppträda men jag vet inte om det är hela gruppen. Jag hade egentligen tänkt åka till Göteborg med Lina och Linda så jag är kluven. Vill båda grejerna jättemycket. Tycker det är så sjukt kul att dansa och det blir en sån enorm sammanhållning i gruppen efteråt. Men samtidigt vore det så roligt att åka på roadtrip och träffa Marika och gå på Liseberg.
Hatar att behöva stå inför sånna här beslut!!!


-----------------------------------------------

Nästa helg är det min födelsedag, 20 år i år - igen!
Jag ska ju ha födelsedagsfest på min födelsedag, lördagen den 1 september och det blir med tema i år igen. I år har jag dock inte bjudit lika många som förra året. Tycker det är så trist att bjuda folk som alltid tackar nej eller bangar i sista minuten, eller folk som aldrig själva bjuder igen.
Temat i år är ÅRTIONDEN - man ska klä sig som på ett årtionde man saknar/tycker om.
Enda regeln är: Inget senare än 90-tal.

Vi ska samlas på gården kl 19 för att fotas och sen blir det lite mingel och välkomstdrink samt något att snaska på. Sen går vi upp och festar loss i lägenheten.
Hoppas vi slipper klagomål som vi fick förra året bara. Så jävla löjligt att inte komma och knacka på om man blir störd när jag tom satt upp en lapp om det. Speciellt sent höll vi inte på heller men folk är så jävla dumma i huvudet och bittra och unnar inte andra att ha kul.
Jaja, det ger sig. Förra året blev riktigt lyckat och roligt och jag hoppas det blir lika bra i år igen!

PUSS

6 kommentarer:

Anonym sa...

aaarrggghhhh jag är så jäkla sur över att jag inte kan komma - skit!!!!

LolitaRegina sa...

veg. kebab!! hur j-vla gott lät inte det då?! *avis* =)

Mayumi sa...

Ååååh, om jag kunde komma så skulle jag klä mig i 30-40-tals kläder!!! Sååååååååååå fint!!! :)

Linnéa sa...

eve: det förstår jag för det kommer bli roligt!!!

lolitaregina: den är svingod, finns att köpa i djurens rätt-tältet!

mayumi: du är mer än välkommen det vet du va..:)

MiaMaria sa...

Jag har så svårt att bestämma mig, nu har jag typ tre olika out-fits att välja mellan. Och jag som har sån beslutsångest!!!

Linnéa sa...

ninni: jag har oxå haft svårt att bestämma. men igår kunde jag välja tillslut. tror jag...