måndag, augusti 06, 2007

Nummer 4


Idag har plats nummer 4 blivit upptagen på min dödslista. Det är den andra för i år och i den här takten lär jag ju ska kunna börja avverka listan någon gång 2010. Kanske jag ska göra det i samband med min 30-årsdag? Bjuda in alla på listan och sen avrätta dem på plats för att sen dansa hela natten lång. Ja det tåls ju att tänka på...

Jag är trött efter att ha jobbat varje dag sen förra måndagen förutom torsdag. Imorgon är jag ledig och det ska bli jävligt gött. Tvätta ska jag roa mig med då och så ska jag och Ida kolla på en födelsedagspresent till Marika som fyller år den 15 augusti.

Ikväll börjar samban och capoeiran igen efter sommaruppehållet. Ska bli jättekul att träffa alla igen men jag tror det kommer bli olidligt varmt att träna.
Det är tydligen nya uppträdanden på gång, bla på Malmöfestivalen och det vore ju skitkul om det blev av.
Träningarna är en timme tidigare än innan, 19-21, och det är jättebra. Nya träningslokaler är också på g och jag hoppas på den i Lindängen där vi övade inför karnevalen. Perfekt med en stor gympasal där det finns mycket plats och man kan spela jättehög musik. Det går så mycket bättre att leva sig in i dansen då.
Idag får vi våra träningskläder som Renatas mamma sytt åt oss, spännande. Hoppas de passar efter måtten innan sommaren. Kan tänka mig att de spänner lite nu...

4 kommentarer:

MiaMaria sa...

Påminn mig att jag inte vill bli bjuden på ditt 30-års kalas.. det låter lite farligt..

Kul med samban, önskar att jag hade haft mer tid så jag oxå hade kunnat gå och dansa men jag prioriterar att få slåss istället =)

Anonym sa...

VEM VEM VEM VEM VEM VEM VEM VEM VEM VEM?!!!!!! Berätta vem nr 4 är! (och gärna 1-3 också).....

Anonym sa...

OJOJ, vem kan detta vara!? Vet ju 1,2 och 3.. hm.. SÄÄÄÄG!! Pussen

Anonym sa...

OJOJ, vem kan detta vara!? Vet ju 1,2 och 3.. hm.. SÄÄÄÄG!! Pussen