tisdag, augusti 07, 2007

Min lediga dag

Idag kunde jag äntligen använda min fina H&M loves Kylie-tubklänning eftersom det har varit varmt. Köpte den innan sommaren men vädret har ju inte varit det bästa direkt.

Det har varit en bra dag. På förmiddagen tvättade jag och solade och vid 13-tiden cyklade jag till Möllan och inhandlade diverse nyttigheter, potatis, paprika, tomat, melon, bigaråer m.m. Det är löjligt billigt och jag handlade lite väl mycket med tanke på att jag skulle en tur på stan.

Träffade Ida och vi gick till Shango och köpte örhängen och hårspänne som Marika ska få i födelsedagspresent. Vi ska även ge henne det fantastiska Desperate Housewifes-spelet.

(I love it! Satt uppe till 2 inatt och spelade. Förstörde rabatter för att jag var avundsjuk på de vackra blommorna, var med i en modevisning, shoppade och pratade med de andra hemmafruarna)

Iallafall. Vi tog en sväng på Åhléns och jag köpte nytt nagellack, Zanzibar från Mavala, och så gjorde jag lite reafynd: En kylväska för halva reapriset á 42,50, Hostel för halva reapriset á 44,50 och en wok-kokbok för halva reapriset á 34,50. Jag älskar att fynda!

Åkte hem till Renata en stund och provade ut mina nya träningskläder. Jag MÅSTE verkligen göra något åt mittpartiet på min kropp, FRUKTANSVÄRT!
Kläderna var iallafall jättefina och Renata hade köpt ett par fina örhängen till mig i Brasilien. Hon tyckte de var Linnéa-style..:)



Vid 16.30 cyklade jag hem och lämnade alla påsar, skrev en handlingslista och cyklade till Ica på Möllan. Jag handlade massa nya wok-ingredienser, bla sesamolja som verkligen gjorde underverk i maten. Den luktade otroligt gott under tillagningen också.
Har verkligen snöat in på thaimat, det är så satans gott! Ska göra en wok med fisk någon dag.

Träningen igår var jätterolig men det märktes jag varit lat under uppehållet. Vi började med en ny koreografi som var jättekul. Vi ska uppträda på Malmöfestivalen, troligtvis den på lördagen den 18:e, men jag vet inte säkert än.

Nu ska jag städa lite i min garderob för att få plats med nya kläderna och sen ska jag spela lite Desperate Housewifes!
Imorgon är det jobb igen..:(

6 kommentarer:

LolitaRegina sa...

tubklänning är ju SÅ snyggt, men jag är på tok för missnöjd med mitt mittparti för att jag ska kunna ha det.. fan, att jag inte var så stark som du och pallade med VK hela vägen ;) hur, jag säger HUR, gjorde du??

Anonym sa...

rukar ju ha så fina lockar i håret, o jag har för mig att du sagt att du anv. såna skumgummispolar som ser ut som maskar?

Har rådfrågat en del och det verkar som att det är lite svårt att få till det. Har du lust att slänga upp en guide om hur just _du_ gör? :D

Är så djävulskt trött på mitt karaktärslösa hår :(

Anonym sa...

"Du brukar" ska det stå i början :P

Anonym sa...

Du måste berätta var på malmöfestivalen som ni ska uppträda så man kan komma och kolla!

Linnéa sa...

lolitaregina: jag ska ägna ett helt inlägg åt att berätta hur jag gjorde för att lyckas med VK, små tips och sånt som funkade för mig..:)

dessi: jag kan skriva ett inlägg om hur jag fixar håret och sen är det bara att följa anvisningarna för ett stort fluffigt hår..:)

raur: de dagens inlägg..:)

Anonym sa...

Hygglo :D