fredag, augusti 17, 2007

Så gick det till..

Det var en mycket obehaglig upplevelse och jag var inte beredd på att det skulle kännas som det gjorde.

Först stansade Poul ett hål i pannan och det kändes som han skulle trycka "nålen" rätt genom pannbenet på mig. Det gjorde inte så jätteont utan det var mest känslan av att någon trycker jättehårt med ett vasst föremål så nära ögonen och att det kändes som pannbenet tog emot.

Men det värsta var att lösgöra huden så att smycket skulle kunna sättas fast. Det gjordes med en liten skedliknande grej som fördes in i hålet och sen vreds runt för att frigöra huden. Fy fan vad obehagligt det kändes. Även om det bara var ett par millimeter så käneds det som något grävde ca 2 cm innanför huden i pannan , runt mot ögonbrynet, näsbenet, andra ögonbrynet och upp i pannan. Det kändes även som om huden följde med runt varv efter varv.

Nej den känslan var inte jättehärlig och sen när smycket skulle i så trycktes det och pressades det och det värkte ända ut i bakhuvudet. Det gjorde inte jätteont ändå utan var mer som en kraftig huvudvärk och väldigt obehagligt.

Men såklart ville inte smycket i så Poul fick frigöra ännu mer hus och då gjorde det ont, fy fan vad äckligt det var. Som om någon försökte gräva ut allt underhudsfett från pannan.

Sen blev det ett nytt försök med smycket och efter myckt tryckande, pressande och lirkande så satt det där det skulle och jag var svullen som elefantmannen i pannan. Det blödde lite igår under kvällen men svullnaden har lagt sig och det ser väldigt fint ut. Fortfarande lite svullen och så är jag väldigt blank runt smycket. Jag tycker INTE om att se blank ut i ansiktet.
Så det var så det gick till, obehagligt och konstigt men helt klart värt det för det blev ju så fint!


Lovely

12 kommentarer:

Anonym sa...

Å gud va snyggt det va! Blri helt klart avundsjuk!Kan man byta ploppen som man gör på vanliga smycken? Så man kan byta färg å sånt...för det hadde helt klart varit lite kul:-)
Men jag kan lätt föreställa mig att det va läskigt att göra!

ÅÅÅ men nu började det regna..jag som tänkte gå ut med hund..suck! Får vänta lite...

Ha en bra helg!:-)
Thina

Anonym sa...

jättefint, men fyfasen vilken upplevelse! starkt jobbat!

Anonym sa...

Dermal anchors ser ut att vara läskiga att få gjort och tydligen är det det sant ;D Men de ska läka bättre och lättare än transdermals så du får berätta om det med stämmer. Varit väldigt sugen på en sådan jag med, fast på annat ställe då :D

Anonym sa...

Coolt! Hur sitter smycket fast undrar okunniga jag?

Ulrika

Linnéa sa...

thina: tack, jag är supernöjd! vet faktiskt inte hur det är att byta smycke men det borde ju gå.. då kan det ju va kul att variera sig..:)
regn för ovanlighetes skull va ..;)
ha det gott!

maua: tackar, ja det var en minst sagt intressant stund..:)

raur: ja jag hoppas denna vill läka utan att trilskas eftersom jag verkligen tycker mycket om den. vart vill du göra?

ulrika: läs inlägget om hur det gick till så blir du lite mer kunnig..:)

Anonym sa...

Mycket, mycket snyggt! Passar dig perfekt ( som jag ju sa :) )

Mercedes de Suecia sa...

Hej! ja, det är snyggt!!! det passar dig perfekt!
Jag hade ont på min panna när jag läste din berättelse.
Bra att det bli bra snart.

Anonym sa...

Coolt! :D Kan förstå att det kändes obehagligt. Jag som tyckte att min piercing i läppen gjorde jätteont liksom haha!

Anonym sa...

FY FÖR ATTAN va det måste känts! Ajajaj.. tufft, fast jag tycker den va lite stor.. lyssna inte på mig, kan inte sånt. Ska bli skoj o se i verkligheten på måndag! Då kanske rodnad o så lagt sig.. Förlängt håret igen? på samma vis eller? Du e sååå fin lillskruttan!! (säger jag som e pygme o typ3-4 år yngre än dej hihi) pussen

Anonym sa...

.. me de orden menar jag att du E GAMMAL! *moahahaha* Jag fyller fan halvvägs till 50 nästa år, shit!

Ina sa...

åhh va snyggt, =0) Och var det Poul på föreningsgatan som gjorde den? Och det är väl en microdermal? Är själv sugen på en i halsgropen, men jag var inte säker på ifall Poul gjorde sånna eller inte. (har inte tagit mig tid att gå och fråga heller) Men det ska absolut sättas på att göra listan. =0) Trevlig Kväll. =0)

Mirijam sa...

Aha. Eller. Var sitter det fast då? Sitter det I pannbenet? som en skruv?