onsdag, augusti 15, 2007

Animal farm

När vi var i sommarstugan så passade vi på att åka till Jörgens bror eftersom han och hans flickvän har sjukt många kaniner.
Jag är lite avundsjuk på dem som bor i hus och kan ha så mycket djur. Jag skulle inte vilja ha lika många som dem men att ha plats för bra uteburar vore ju inte helt fel.

Tyvärr tycker jag att kaninerna bor lite väl skabbigt och jag hade definitivt velat att mina levde under bättre förhållanden. Många blev rädda när jag kom utanför buren eftersom de antagligen inte får så mycket mänsklig kontakt. Speciellt en enorm belgisk jätte blev livrädd och stampade och rusade in i sitt hus. Deras bur vette ut mot skogen så de lär ju knappt se någon människa heller...





Och kolla in Lilith-look-a-liken!

Jag har aldrig sett ett lejon som sett ut som Lilith innan, han är verkligen one of a kind (på många sätt). Alla andra jag sett har sett ut att vara korsningar mellan lejon och vädur eller lejon och hermelin. Men här har vi en till som ser ut att vara korsning mellan kanin/hund/katt/marsvin/uggla.
(Lilith ursäktar sin frisyr på bilden, det var morgon och väldigt fuktigt ute. Han brukar vara snofsigare i håret)
-----------------------------------------------------
De hade en massa kattungar också som var supergulliga och lekte med hundarna.

6 kommentarer:

Anonym sa...

hej!

har varit inne och läst din blogg flera gånger och är det verkligen dags att skriva något! :-) har fastnat för din blogg eftersom du verkar så jäkla trevlig och rolig och skriver bra och intressant. alltid kul att se dina supergulliga djur också! då blir man glaaad! :-)
ha det gott
Ulrika

Anonym sa...

När jag och Martin blir vuxna och köper hus ska jag ha kaninuppfödning eller nåt annat som ursäkt för att ha många kaniner ;D

Kaniner bör få vara ute och springa fritt fler atimmar per dag tycker jag. OCh få vara i kontakt med människor från början om de ska vara kaniner man ska ha som husdjur. Är ju skitstressande för kaninen om den ska vara rädd för människor hela tiden!

Linnéa sa...

Ulrika: ooo alltid kul med någon ny som ger sig till känna! och vad kul du gillar det jag skriver. jag undrar ibland hur folk som inte känner mig annat än genom bloggen uppfattar mig och det är ju bra om jag uppfattas som trevlig..:)
har du någon blogg?

raur: ja jag vill ox ha ett kaninhus med många kaniner. men inte så många att jag inte kan ha individuell tid för alla. den belgiska jätten var verkligen rädd när jag kom och det var synd. några kaniner kom direkt fram och vill hälsa genom gallret men de flesta var faktiskt rädda tyvärr..:/ hon föder ju upp men man måsteju ändå umgås med kaninerna..

Anonym sa...

Jag har visat alla dessa sötta kaniner till Manuela. Hon tyckte att de var "skit" sötta...
Hon drömmer med att ha sin egen kanin och en massa andra djur... men hon ska väl vänta tills hon flyttar hemifrån, dvs, från detta 55 M3. utan balkong...
Kram.

Linnéa sa...

mercedes: manuela får komma hit när hon vill och klappa mina kaniner..:) när det är fint nån dag kan jag ta ut dom så kan vi vara utr eoch leka med dem.:)

Anonym sa...

Sorry att du inte gillade hur mina djur har det, du är välkommen ta med några hem om du känner att du har massvis med tid över, just nu känns det som om hundarna har 1:a prioritet. Men jag vet, lite mera kel hade inte skadat. O lite målar färg, även om jag inte tror ninerna uppskattar det lika mkt som duoja. Mvh Emma