söndag, augusti 05, 2007

Jag är den nya grannen på Wisteria Lane

Dagens outfit blir samma som igår förutom att jag byter ut pikétröjan mot en ljusblå skjorta som är ännu fulare.
Känner mig rätt nere idag för jag har inte gjort något roligt alls denna helgen utan bara jobbat sen suttit hemma och glott och lagt mig tidigt. Känner mig äve stressad över att jag bara är ledig tisdag och då måste jag tvätta och städa för sen är det jobb resten av veckan.
Jag längtar däremot till helgen då vi ska åka bort och då MÅSTE det bli fint väder, annars är livet jääävligt orättvist.

Igår började jag iallafall spela på mitt DH-spel och det är roligt. Som Sims
ungefär fast här ska man socialisera sig med hemmafruarna och snoka
rätt på hemligheter och sånt. Man måste även ta hand om sin familj som den hemmafru man är och varje moment är ett litet minispel där man får poäng, som tex matlagning. Där kan man välja olika recept och sen ska man laga en maträtt utan att bränna vid maten eller hacka tomaterna fel.
När man pratar med de andra fruarna så kan man välja vad man vill säga och hur man vill säga det, om man vill vara otrevlig, fjäskig, neutral osv. Allt för att göra sig vän/ovän med någon. Igår så övertalade Lynette min karaktär att smyga in i Susans hus med en tavla som hennes söner snott och sätta tillbaks den. Först försökte jag säga ifrån men tillslut gav jag mig. Tänk, tom i på Wisteria Lane är jag en mes.
Shit nu är klockan alldeles för mycket!!!
See you tonight!

3 kommentarer:

LolitaRegina sa...

jag ska också skaffa spelet, lätt! ;)
är man en addict så är man.. ;)

du, vart är det du dansar samba nånstans? alltså, vem/vilka anordnar kursen etc?

Linnéa sa...

lolitaregina: jag är hooked, förförde nyss min maid, haha!

kolla in hemsidan: http://www.estilofaixa.se/

Anonym sa...

Fyyfan vad kul det verkar!! Jag vill också ha! Fast tyvärr har man ju en sambo som nördar World of Warcraft mest hela tiden, så jag får väl först köpa en egen dator så att jag kan få någon som helst speltid. Suck.

Sofia
puffsan.webblogg.se