tisdag, juli 10, 2007

Gross

Min lediga dag har jag till största delen spenderat genom att göra sånt som man alltid borde göra med aldrig gör. Och i den här lägenheten har det ALDRIG blivit gjort.
Jag har städat under diskbänken. Fy fan så äckligt. Jag tog allt som fanns där och slängde skiten och sen sprayade jag hur mycket medel som helst där under. Jag hatar sånt vedervärdigt skit som samlas under diskbänkar och som ungkarlar aldrig tar rätt på utan väntar tills de blir sambo för att sedan vänta ut det tills sambon blir spysjuk av det och tar saken i egna händer.
Jag har även gjort rent alla skåpluckor som var lika fräscha som väggarna i en häktescell samt städade städskåpet. Ett städskåp borde egentligen kunna städa sig själv, det har ju resurserna, men skåpet är troligtvis en man och väntar tills kvinnan i hemmet gör det.
Under diskbänken har jag nu staplat alla krukor jag kunde hitta i en garderob som var stökigare än stökigast och sen var Kalle duktig och rensade garderoben så nu är det ordning och reda i lägenhet 100.

Tidigare idag var vi till Möllan och köpte blommor och frukt och sen åt vi lunchbuffé på Route 66. Väl hemma (innan städanfallet) planterade jag blommorna i en låda som nu hänger utanför köksfönstret. väldigt vackert blev det och nu vill jag ha en till låda där ute så det ska fixas inom en snar framtid.
Jag älskar torghandeln på Möllan. Jag köpte åtta blommor för 60 kr, en melon för 6 kronor, tre galiameloner för 10 kr, två salladshuvuden för 12 kronor och två majskolvar för typ en tia. Man vill ju inget annat än att vara nyttig och äta grönsaker och frukt när man går där och handlar.

Nu ska jag slappa resten av kvällen för imorgon är det jobb igen. Lite drygt med en ledig dag här och en ledig där för man hinner inte göra så mycket och så blir jag förvirrad. Men jag är ledig både lördag och söndag denna veckan, WEEE!
Imorgon har jag dessutom transport och jobbar 8-16 och det är en bra tid.

Nästa helg är det dags för Kalles födelsedagsfest som han ska ha i sommarstugan i Maglehem. Hoppas folk vill komma fastän det är en bit bort. Kalle fyller ju hela 25 år och det måste ju firas med pompa och ståt. Jag ska baka tårta och har redan köpt tårtfat och tårtdekorationsgrejer.
Själv fyller jag ju 21 den 1 september och jag håller redan på att spånar inför min fest. Förra årets pirattema blev ju superlyckat och jag vill ju gärna det ska bli lika kul i år.




AAAARRRRGGGGGHHHHHH!!!

1 kommentar:

LolitaRegina sa...

åh, jag vill också ha ett sånt ställe som möllan med torghandel!!!
*AVIS*
är ju bara så underbart!