måndag, juli 30, 2007

Dålig start


Ingen bra dag att vakna på och inse att det är första dagen på en jobbig vecka. Jag jobbar sex dagar av sju, Kalle har åkt och det känns redan tomt och ledsamt och så drömde jag en dröm som känns väldigt jobbig. Den kom så nära på något vis och jag minns den så väl. Jag hatar sånna drömmar! Iallafall när de är dåliga.
Jobb hela helgen alltså, det känns ju lagom upphetsande. Skönt att jag slutar redan 16 idag, har iofs transport så har jag otur blir det längre men jag håller tummarna.
Börjar inte 7 någon dag denna veckan heller och det är skönt.
Ledig torsdag denna veckan och tisdag nästa och det känns jobbigt att inte ha två dagar i rad förrän nästa helg. En dag här och där hjälper föga tycker jag. Två behövs för att kunna varva ner och slappna av. Helst tre.
Men så är livet och jag får bita ihop för så hemskt är det ju faktiskt inte, och nästa gång jag är ledig två dagar i rad ska vi åka till sommarstugan och det är LOVELY.
Kalle hade det bra hos mina föräldrar, men det har hänt konstiga saker när han varit där. Mina föräldrar har tre (3) gånger LOVAT att de ska komma ner och hälsa på nästa sommar när det inte är så mycket som ska fixas med huset.
Min mamma ringde och berättade att om det gick att lösa så funderade hon på att åka med när pappa skulle ner till Värnamo (eller vart det nu var, nåt på V iallafall) och jobba, för att själv åka vidare och hälsa på här.
Jag är lite småchockad måste jag säga. Är det så att allt mitt tjatande och "hotande" har tagit skruv nu? Eller är det så att Kalle ger ett bättre intryck än mig? Eller kanske att de tycke rom Kalle mer än mig och egentligen vill träffa honom??? De tittade tom på en film om bögar som min pappa tjatat om att se! (Han visste inte att den handlade om bögar men det gick snabbt upp för honom och jag kan bara tänka mig vilka delar av ordförrådet han passade på att använda då, haha!)
Vad det än är så är det strange iallafall, men jag klagar inte! Jag vill jättegärna de kommer...:)
Nu ska jag klä mig och sen bege mig till jobbet. Fint väder är det iallafall, det är positivt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad skönt att de vill komma ner och hälsa på ju! :D

Och vad jobbigt med så mycket att göra hela veckan. Själv har jag sista lediga veckan men tänkte gå upp i "vanlig" tid ändå för att inte chocka kroppen på måndag :)

Anonym sa...

Låter jobbigt =S På mitt sommarjobb nu jobbar jag sådär också, att man jobbar rullande schema och som mest 6 dar irad, och så växlar det hur jag jobbar helg.. Helg är jobbigt =( Nästan alla andra är ju lediga!

LolitaRegina sa...

när jag läst i din blogg tidigare att du tyckt det var jobbigt och ledsamt och så att dina föräldrar inte vill komma och hälsa på dig, så har jag tänkt att jag skulle skriva och säga att jag vet hur du menar..
mina föräldrar är skilda, och min pappa hälsar gärna på, men min mamma har hälsat på mig två gånger sedan jag flyttade hit till örebro för två år sedan. båda de gångerna var för att jag fyllde år..
kan tillägga att min mamma (och pappa) bor i arboga, och det är bara 4 mil emellan örebro och arboga..
så jag vet lite hur det känns i alla fall..