tisdag, juli 17, 2007

Lite klag.

Imorse gottade jag mig åt att jag slutade redan 16 idag, packade ner ombyte för att kunna susa ner på stan och fixa lite födelsedagsgrejer till Kalle. Vädret var fint, jag var jäkligt trött men det kändes lugnt eftersom jag var överbliven transportare och hjälpte till lite här och där.
Men strax efter 12 kommer vakthavande och skickar iväg mig på en transport. En sjukhusbevakning. Och då är man fast till kl 20 på kvällen. Suck. Bara att hämta bojorna och gilla läget.
Vi åkte med en heroinist som skjutit dåligt knark och var i så dåligt skick så han knappt kunde gå, så jag och Robban tog honom till akuten och sen infektionskliniken eftersom han behövde akut vård.
Robban var min handledare på praktiken och det är kul att åka med någon man känner så man kan snacka skit så tiden går. Mannen vi åkte med var ganska väck men han låg och lyssnade på våra konversationer och flikade ibland in en och annan skojig kommentar.
Dagen och kvällen gick hyfsat fort och kl 20 blev vi avlösta och kunde åka tillbaks till häktet. Vips så har jag jobbat 12 timmar istället för 8 och det blir ju fint i plånboken men jag känner mig riktigt trött nu. Sov för lite inatt eftersom jag var absolut tvungen att kolla på ett till avsnitt av Desperate Housewifes igår när det egentligen var för sent.

Så nu ska jag sova för jag börjar 8 imorgon igen, men imorgon SKA jag sluta 16 för jag är inte transportare och jag MÅSTE fixa en av Kalles presenter imorgon efter jobbet och den sista på torsdag. MÅSTE även köpa ett par örhängen till mig själv på Indiska eftersom jag fylle-hade-sönder ett par av mina favoriter i fredags när jag var lite lätt lullig (läs snorfull).
Så här såg jag ut då:




Just lovely! Man ska inte jobba, stressa hem och halsa vin utan att äta middag! Thats your lesson for today kids!!!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men du är SÖÖÖÖÖT så det gör inget! :)

Anonym sa...

Nyfiken på hur det ligger till med tystnadsplikten i ditt arbete? Men jag antar att du är insatt och håller dig inom ramarna. :)

Anonym sa...

Måste vara ett spännande arbete ändå när du får se så mycket som du gör :)

Anonym sa...

du var ju appackad, jag hittade din mobil på gatan, du ramlade och slog örat mm 3 ggr, jag höll i dig så vi kunde gå och du skulle ragga nån fjortissynthare som var helt väck :P Roligtt! /Lisa

Linnéa sa...

jennie: haha tack..:)

em: du kanske kan ge dig på en gissning? jag är insatt och har skrivit på sekretesspapper med tydliga direktiv som jag följer. skulle inte skriva detaljer eller uppgifter som skulle kunna avslöja någons identitet. :)

raur: ja det är spännande, många livsöden..:)

lisa: därav parentesen efter lätt lullig..:)

Anonym sa...

bruna linser snäckan?? Nice... pussen