söndag, juli 15, 2007

Herrejävlagud.

I tidningarna idag kan man läsa om kronprinsessans fantastiska födelsedagsfest, vilka som var där och hur rörd hon blev av allas vackra tal. Hon fyllde 30 år och då ställer väl de flesta till med fest, men finns det verkligen folk som bryr sig så jävla mycket om hennes lama fest där hon säkert satt på en tron och log hela kvällen.
En massa stjärnor som "fick äran" att vara där och uppträda för Victoria var väl överlyckliga, och när The Ark tackade nej till att vara där så blev det stora rubriker.
MEN SPELA ROLL!!! Det kanske finns viktigare saker än att spela för en prinsessa och fjäska in sig hos det jävla kungahuset.
Det är så förbannat fånigt och idiotiskt så det finns inte. Om jag var Victoria så skulle jag skämmas. Och shyssta kläder hon fick ha på sin stora dag, hon ser ut som en gammal nucka som aldrig har fått eller kommer få ett ligg i hela sitt liv. Ingen dansa-på-borden-outfit direkt.

Och det här tar verkligen priset:

Bildtexter:
Hoppar lite för högt ska det visa sig då Carola bjuder på en riktig troschock.
Kungen blev väldigt generad och kronprinsessan skrattade till.

Men kom igen!!! TROSCHOCK??? Är de verkligen så präkiga i det där äckliga jävla kungahuset så att de inte klarar att se en liten liten bit av spets från något som antingen är gigantiska mormorstrosor eller ett par stay-ups.
Jag dör, jag klarar inte det här!!!
De kunde väl ha överraskat och tagit dit någon porrstjärna som tryckt upp underlivet och lagt blygdläpparna runt kungens näsa. DET hade varit en chock och då hade antagligen hela hovet avlidit och så hade vi sluppit skiten.
Stackars stackars Victoria och resten av den löjliga familjen, de kan inte ha det lätt. Om detta var en chock för dem måste de verkligen leva i en liten bubbla, skyddade från den groteska omvärlden.

8 kommentarer:

Anonym sa...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA... Jag hade älskat att se kungen få ett underliv runt näsan... jag tror han hade gillat det. Kram Hili

Anonym sa...

HAHA!!!!!!!!! så jävla roligt skrivet :D och sant!

LolitaRegina sa...

jag håller med föregående talare! =)
det här var det absolut roligaste jag har läst på länge!!
och sant med för den delen ;)

Anonym sa...

Jag älskar också hur du skriver :) Så klockrent!

Anonym sa...

Så känslosamt! Att bli upprörd över struntsaker rules! ;) /Lisa

Mayumi sa...

Sluta läs Aftonbladet, du kommer få högt blodtryck om du fortsätter så här ;)

Anonym sa...

HAHA! du jag såg det igår, fifan. nått utav det tråkigaste ever. men det är sant, har sagt i många många år. hade hellre avlidit än att gå i någon utav deras skor!! / sofia

Linnéa sa...

hili: men eller hur, kom med nåt lite nyskapande nån gång..:)

anonym: skriv det i aftonbladet..:)

lolita: ja tyvärr kan man ju inte annat än bra sig..:)

raur: TACK!

Lisa: man kan inte låta bli att reta sig för det är så löjligt så man dör.

mayumi: men det är ju ÖVERALLT, det går inte att undvika. på tv, på alla löpsedlar, på internet. GAAH!

sofia: men varför visa det på tv? jag fattar inte, är det viktigt på nåt sätt?