tisdag, juli 24, 2007

Era jävlar...

Jag är så förbannat avundsjuk på alla de som har semester. Varje gång någon på jobbet säger: Ahhhh, imorgon börjar min semester, 5 veckor! så vill jag göra något dumt så att jag själv riskerar att hamna i en liten skitig cell.
Det har varit två tuffa terminer i skolan, speciellt den första. Efter den var jag helt sjukt utarbetad. Vårterminen var lugnare men på slutet var det väldigt många tentor och inlämningsuppgifter, samt den fruktade juridiktentan som gav mig nervproblem.
Jag hade verkligen behövt ett par veckors semester så här i mitten av sommaren för jag känner mig redan nu så satans trött. Vill bara sova och ta det lugnt men av någon anledning planerar jag in saker hela tiden. Men vi studenter har det tydligen så jävla bra med våra extremt bra studielånsinkomster och lite att göra så det är klart vi ska jobba hela sommaren för att sen plugga ett år till. Jag har tom dragit högsta vinsten och får jobba hela helgen innan skolan börjar måndagen den 20 augusti!
Men på lördag ska jag slappa. Oj oj oj. Jag kommer vara ensam och bakis och det kommer vara synd om mig. Då ska jag hyra film och köpa B&J-glass och jag hoppas verkligen att vädret är dåligt så jag med gott samvete kan hålla mig inomhus i soffan.
Andra helgen i augusti är jag helt ledig och då ska vi strunta i Köpenhamn och åka till sommarstugan och slappa istället. Tivoli kan besökas senare någon helg då skolan börjat.

Jag är väldigt trött och mina tankar är otrevliga. Varje dag stör jag mig SÅ IN I HELVETE på en person. Eller egentligen flera personer pga småsaker men den här personen har jag lust att skjuta ibland.
Suck, ge mig semester PLEASE!

11 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, att folk inte förstår hur jobbigt det är när man pluggar. När man väl är ledig från skolan och har "semester" så måste man ju jobba för att få någon inkomst alls.

Jag tycker att studiemedlet börj höjas med nån tusen så man iallafall har möjlighet att spara en 1000:- i månaden inför sommaren.

Anonym sa...

Håller med dej vännen, när alla kommit o frågat när min semester börjar har jag lust att ge dem en rak höger, "JA DU!! OM ETT ÅR KANSKE!!" Nä, för då ska vi förhoppningsvis ut i arbetslivet och då kan man inte direkt börja med att fråga efter ledighet.. *suck* Jag har också refulla människor runt mig.. blää på dem! Ang mina foto så vet jag inte vad som hände, hörde bara Andreas "Du.. gör det ngt om dina foto o skolgrejer förvunnit?" Kalla kårar längs ryggraden.. *snyft* Puss på dej

Anonym sa...

kramen

MiaMaria sa...

Hoppas att det inte e mig du ska skjuta, du vet juh var min brevlåda bor =)

Hehe.. på lördag kan jag göra dig sällskap till videomix och hyra film och köpa b&j för det e mina planer oxå, sen ska jag krypa ner i soffan och njuta av att vara ensam hemma!!

Anonym sa...

Ja jag håller med, och här e en som bara har 4 dagar semester att ta ut pga att jag bytte jobb! Suger! Rätt åt alla som har fått regn hela sin semester :( eller kanske inte emn...jag behöver sooooovaaaa! ;)

Mayumi sa...

Du ska veta att jag e avis på dig som pluggar och får en bra utbildning som sen leder till ett schysst jobb :) Kämpa på!

Anonym sa...

Men du... vad är det? kan VI inte äta lunch tillsamans på fredag? och prata lite skit om "DEM" hihihihihi
Kanske Kl.13???

Linnéa sa...

raur: absolut, det tycker jag med, och så borde man kunna få typ 2-3 veckor semester...

anna: stackars dig som blev av med allt, fy fan jag kan tänka mig hur det känns...

lisa: tack..:)

ninni: haha det är inte du så du behöver inte va rädd..:)

malle: ja man blir allt lite bitter... fin sida du har iaf! :)

mayumi: ja jag är superglad för det, men jag skulle behöva ta igen mig efter att ha pluggat HÅRT!

mercan: jag har transport på fredag så jag vet inte när det blir lunch..:( men nästa vecka????

Anonym sa...

Himla fin bild på dina ögon! Såg den nu :)

Anonym sa...

Ja men då är vi två. Sur, trött och avundsjuk är jag och tillråga på det så fick jag jobba över idag. Morr!!!!

Anonym sa...

Mmm, störigt är det. I år är första året på typ någonsin som jag skulle kunna få ordentlig semester. Då ska jag helt plötsligt vara Superman och tar två veckor. Min idiot.. =)