tisdag, juli 31, 2007

BOOOOOORED!!!

Kom hem från jobbet för en timme sen och har redan hunnit internetta, äta och handla. Middagen bestod av två sojakorvar med bröd eftersom min matfantasi är helt väck. Ingen inspiration alls. Om jag lagar mat gör jag en varm sallad med potatis och wokmix eller en bulgursallad med tonfisk. Sött är jag däremot konstant sugen på, ojojoj. Var ner på Ica och köpte en halvliter chokladlättglass som jag ska njuta av senare till ett par avsnitt av Desperate Housewifes.
Det är ungefär det jag pallar med om kvällarna. Ligga och glo på DH och dricka té. Det gråa, trista vädret gör mig helt oinspirerad och viljelös. Det är så tråkigt att VARJE morgon vakna upp till en grå himmel och regn.
Jag har ingen lust att göra nåt efter jobbet, bara åka hem och sunka runt i mina snygga långklsonger i stlk 50 som en f.d kompis haft när hon var gravid. De är så brutalt osexiga så det finns inte.

Men på torsdag är jag ledig och då ska jag ta en runda på stan och köpa nödvändigheter så som nagelfil, remover, bumullsrondeller m.m. På kvällen ska jag träffa Maggi och Elisa för att äta tapas på La Roche. Jag hoppas maten är lika god som det verkar, men man vet aldrig, okänd mat har en tendens att vara mycket farlig och framkalla nya allergier hos mig.

Förresten, mina inköp i lördags:


Ooooo lovelylovelylove!

Gud så uttråkad och tråkig jag känner mig för tillfället. Jag blir så lätt uttråkad, hatar när saker är samma hela tiden, när man själv vill göra nya spännande grejer men ingen jävel vill hänga på. Nytänkande vill jag ha!!!
Det får inte bli för mycket vardag för då tröttnar jag lätt och charmas av något nytt. Jag är ett rastlöst, kreativt kontrollfreak. (Det kan bottna i dålig självkänsla har jag hört)
Det här året har varit väldigt förändrande för mig, jag klippte av dreadsen, sydde igen hålen i öronen, började dansa samba och gick ner 10 kg. Jag är skitnöjd, jag älskar förändringar och det ska vara mycket på en gång. Men då måste det som finns runt om mig också hänga med annars blir jag fruktansvärt frustrerad och det kliar i hela kroppen.
Jag vill byta ut saker, inte människorna runt om mig men sakerna vi gör! Ta KB tex, det har varit tråkigt hur länge som helst nu men ändå hamnar vi där oftast när vi går ut. Jag säger alltid efteråt att jag inte vill dit mer, men likförbannat så står jag där och trampar i kön efter några veckor. Istället för tjejmiddagar kan vi ju ses och göra andra saker, drinkkväll, ha olika teman osv. Låt fantasin flöda!!!

Nä nu ska jag väl ta och koka lite té och titta på desperate Housewifes. Väldigt originellt av mig just nu..

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ibland kan man behöva piffa till vardagen lite ja, det behöver vi alla ibland :)

Och ja, KB har jag inte varit på på evigheter men det var ingen höjdare då heller tycker jag.. var ska man gå ut i Malmö där man kan dansa till bra musik och bara ha roligt?

KB funkar inte, slagt är liksom inte ett alternativ och privé är för yngre och etage känns inte bra det heller.

Linnéa sa...

raur: jag tycker det är absolut roligast att gå till wonk för att dansa. där är det mycket folk, kul folk och BRA musik, sån jag älskar att dansa till på förfesten. tyvärr är det inte så många av mina vänner som vill gå dit så vi har bara vart där en gång och då stack de flesta hem tidigt.. där finns kareoke oxå och det är ju kul..:)

Anonym sa...

haha, jag är rädd för kareoke :P

Men wonk låter ju trevligt. Vi kanske ska samla ihop lite töser lite längre fram och testa det? Gärna efter att lönen kommit :P

Anonym sa...

I know the feeling......

Linnéa sa...

raur: absolut, det tycker jag vi ska göra!!! en mörk höstkväll kan vi skaka loss därinne bland glittter och glamour..:)

Anonym sa...

Det låter perfekt! Det är ju då man behöver glitter som mest! Ska prata med lite tjejkompisar från Trelleborg med om de har lust att hänga på så vi blir ett par stycken när det väl blir dags. Vi kan ju fila på lite datum och så och se om vi kommer på nåt bra?

Linnéa sa...

sounds lovely!

LolitaRegina sa...

jag känner igen mig mycket i det du skriver här.. som ganska ofta annars också! du skriver bra och modigt om ibland rätt tuffa grejer tycker jag!

Linnéa sa...

lolitaregina: sånna komplimanger som det du skrev är de bästa. det är det som gör att man tycker et är kul att fortsätta skriva, när andra pekar på speciella grejer de gillar. TACK!