onsdag, juli 18, 2007

Sämst

Usch vad trött och låg jag är. Känner mig äcklig efter att ha tryckt två(!) flottiga munkar. Jag har verkligen den sämsta av de sämsta karaktärerna. Men jag skyller lite på Kalle faktiskt för det var han som köpt dem och fastän jag i söndags sa: Den här veckan blir det inget godis eller skit, okej? och han svarade: Okej! så hade han lagt upp dem på ett fat och när jag kom hem satt han, Alex och Jörgen på balkongen och fikade varpå Kalle frågade: Vill du ha en munk?
Ja vad säger man? Nej tack jag äter inte sådana onyttigheter? Kanske, men så funkade inte jag idag iallafall.

Här hemma ser det förjävligt ut vilket bidrar till min ångest. Kalles trädpytonterrarium har spruckit i botten så nu har det pågått operation laga terrarium och försöka minimera skadorna på golvet i två dagar. De håller på att byta botten nu och jag hoppas det går vägen för jag får panik av den här fruktansvärda röran.

Var på stan efter jobbet idag och jag köpte massa fina saker på Indiska,
en ny duk till bordet på balkongen, två små fat, en blomkruka att hänga på spaljén, en skål och två par örhängen.
Fick även fatt i en av Kalles presenter så nu är det bara en kvar som jag ska fixa imorgon.

På fredag kommer Kalles föräldrar och släkt och firar honom. Det blir sjukt stressigt, jag jobbar till 18 (såklart) och kl 19 kommer de. På den timmen ska jag cykla hem, duscha, byta om och göra en tårta. Ska göra bottnarna imorgon så det är bara att fixa fyllning och sånt på fredag.
När alla åkt hem ska vi köra ut till sommarstugan för att ha fest där på lördag för kompisarna. Om det är någon som känner att de vill komma så hojta till, Kalle är inte så bra på planering och inbjudningar som hans bättre hälft.

Det har varit en bra jobbdag idag iallafall. 8-16 är en underbar tid och jag har varit på gemensamhetsavdelningen hela dagen. Där jobbar, tränar och fikar de som inte har restriktioner och idag har jag suttit med dem hela dagen och packat Pandurosaker och snackat skit. Man får höra många roliga historier men får sålla bort ungefär hälften.. ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

Min lilla flicka(ska JAG säga eller?), inte ska du va låg!! Men jag e som du... hatar när det e upp o ner hemma, även om man städar allt som oftast ser det allt FÖR ofta ut som kriget ändå.. MÖG!! Pusselipuss