söndag, juli 01, 2007

7-18


Lång men ganska lugn dag idag. Börjar få kläm på avdelningsarbetet nu och längtar lite efter transporter och någon spännande rättegång.


Jag och Kalle tittade nyss på Stephen Kings Lida och eftersom jag läst boken så berättade jag om vissa ingående detaljer som inte är med i filmen som jag tycker är lite synd.
Då sa Kalle att han på allvar börjar oroa sig för mitt intresse i att vältra mig i våld, tortyr och elände.

Jag är ganska, eller okej VÄLDIGT morbid av mig och fascineras av äckliga, råa, motbjudande och sjuka saker. Varför vet jag inte, min mamma säger också att jag är blodtörstig och det har hon tyckt i många år.
Kanske är det för att mamma och pappa inte lät mig kolla på barnförbjunda filmer som jag dras till det så mycket. På samma sätt som att jag inte fick ha något smådjur och nu i vuxen ålder älskar kaniner, och likadant med Nintendot jag aldrig fick. Nu har jag Playstation, Nintendo64 och Xbox för att kompensera.
Man ska alltid skylla på föräldrarna. Eller kanske jag ska skylla på min bror i detta fallet för han är ännu konstigare med sjuka filmer än vad jag är..
Om jag läser om någon som dör i en olycka, tar livet av sig eller blir skadad på något sätt så är det första jag undrar hur de såg ut när de hittades och hur de gjorde om det nu var självmord.
Sjukt, inte vet jag, jag vet bara att jag blir riktigt nöjd när jag ser en film med sjuka saker, tortyr och blod. Handlingen spelar mindre roll bara scenerna är råa.
Jag har ju valt rätt sommarjobb med tanke på mitt morbida intresse
för där kan man snubbla över lite vad som helst...
Jaja, en liten sjuk twisted sida av mig själv bjöd jag på ikväll. Om någon likasinnad läser så hojta gärna till så jag slipper känna mig ensam om att ha en rubbad hjärna.. ;)
Imorgon och på tisdag är jag LEDIG, gött mos!
PUSS och godnatt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det ska finnas sidaor på nätet där man kan titta på olika bilder från där människor har hoppat framför tåg, skjutigt sig i huvet osv. Väldigt osmakliga bilder, men det verkar vara något du kan kolla upp om du gillar sånt =)

Linnéa sa...

anonym: www.rotten.com, been there, done that. :)

Anonym sa...

Jag är en sån som läser utan att skriva...men kan trösta dig med att nä du är inte ensam om att va morbid....deffinitivt inte:-)
I leipzieg i tyskland finns en utställning med likdelar..missade den när jag va där på WGT men planen är att åka dit ingen innan året är slut för att kolla på den, du kanske skulle följa med;-)
min stora fachination väcktes nog när jag på gymnasiet gjord epraktik på fotoavd på en tidning och dom på natten hadde plåtat en bilolycka...och berättade hur polisen samlade fingrar för att se hur många som va med...
Hm nä jag är inte alls knäpp...
Thina

Linnéa sa...

thina: haha du låter exakt som jag, men det är bra att inte vara så störd..;)
den utställningen hade varit guld att se ju, finns det någon hemsida eller nånstans där mer info finns?

Anonym sa...

Jag vet inte om det finns nåt på leipziegs hemsida kanske, det är på ett museum så det borde gå att hitta, kan du tyska så kan du nog hitta nåt! Jag hadde nån flyer därifrån men jag vet inte vart den är...
Jag jobbar inom psykiatrin och för att överleva är det nog nyttigt att va morbid:-) och du är ju lite inom samma branch. Sen ska det finnas nått annat ställe runt amsterdam men freak fosters, kan nog va intressant:-)
Thina