torsdag, april 12, 2007

Påsken 2007

SKÄRTORSDAGEN:

Pappa hämtade mig i Mora 11.40. Jag fick ett påskägg av mamma med bla ett jättefint halsband i och det kändes kanonskönt att vara i Kättbo igen.

LÅNGFREDAGEN:

Jag hälsade på mina bakfulla vänner i Malung. Det blev ormgrop i Catrins säng och det var jätteroligt att träffa dem igen. Vi har känt varandra i 14 år nu, sjukt att tiden kan gå så fort.

När jag kom hem från Malung så gick jag och Ebba ut på promenad och fotade lite.

PÅSKAFTON:

Mamma jobbade i Mora så jag och Marika hängde på och tog en tur till Nusnäs för att köpa träskor till henne. Vi passade på att vara väldigt roliga när vi ändå var där…

På kvällen åt vi påskmat och såg på film.

PÅSKDAGEN (BRÖLLOPSDAGEN!!!):

Jag, Marie, mamma och pappa åkte till Tällberg och där var vi på Emma och Calles bröllop som var fantastiskt vackert. Det var enkelt och mycket personligt med egenskrivna löften och en spelman på fiol. Mitt under vigselakten kom två hästar galloperande och visade upp sig i en hage bredvid. Lotta (Emmas syster) var tärna, en av Emmas kompisar sjöng en sång Och Emmas mamma läste en text.
Tyvärr hade jag valt helt fel klänning. På fotona så ser jag att färgen inte alls klär mig, den gör mig orange/aprikos i hyn och modellen ska vi inte tala om. Jag ser tjock och oformlig ut, och har bara bröst, ingen midja. Suck. Jag som tyckte den var så fin och jag upplevde det inte alls så när jag provade den.



ANNANDAG PÅSK:

Första dagen utan något inplanerat. Jag sov lite längre, tog lång promenad med mamma och sen gick vi igenom herbret där de hade en massa kartonger med saker från flytten. Jag hittade massa gamla foton som jag tog med till Malmö, och så hittade jag även 4 rullar kort från när jag och N var i Grekland. Jag mådde illa och slängde dem rätt i soporna. Vilken befrielse.
På kvällen var vi på middag hos Karin men jag gick hem med Ebba innan 20 för att se lite på TV och slappa.

TISDAG:

Hemresans dag, ångestdagen. Hatar att åka hem. Fotade lite när jag gick runt byn med hundarna och i huset. 18.31 gick mitt tåg från Mora och nu är jag hemma igen…

9 kommentarer:

Mayumi sa...

Jättefint halsband!! Och ni e jättefina där på bilden inför bröllopet!! :) Jag tror iaf att klänningen passar dig, du står bara i en konstig vinkel på bilden :) För att inte tala om brudparet, jättesöta!! :) Vilken tur ni verkar ha haft med väder och allt!! Jag hade verkligen velat åka upp till Kättbo under påsken men eftersom Jocke åkte till Gbg så blev det inget.... :( Men du kommer väl upp till midsommar??? *kram*

Anonym sa...

Välkommen hem!
Klänningen var väl ingen fara, jag tycker att du var jättefin faaaast jag tycker gott att du oxå kunde haft en sån där tjusig folkdräkt :)

Anonym sa...

Ni verkar ju ha haft det supermysigt!

Linnéa sa...

mayumi: ja visst är det, Ur & Penn såklart..:)
vi var så oroliga över vädret, för det blåste, snöade och haglade och var iskallt, men så när det var dags för bröllop så blev det kanonfint!
du hade väl kunnat åka utan honom? det gör väl ingenting...
klart jag e där till midsommar, wouldn't miss it for the world!!!
kram

eve: tackar..:) mamma tyckte oxå det, fast äen om vi hämtat hennes hade hon nog snott den själv..:)

raur: åå det var så mysigt, ville inte åka tillbaks..

Anonym sa...

Shit, vilka perfekta tänder du har! :D Det ser man på första kortet från långfredagen.

Linnéa sa...

grejs: tack så mycket, det var snällt..:) jag har haft en jävla tur med mina tänder, både mamma och pappa har jättesneda tänder men jag har inte ens behövt ha tandställning eller nåt. minus och minus blir plus..;)

Anonym sa...

Vad söt du är! Och det syns verkligen att du har gått ner i vikt.

Anonym sa...

"Kan man säj nå annat än dalkulla? Köpte ni toffle när ni va Mora? ;-)" Du e så go min tös! Så fina bilder! Avis på dej som har en så bra kamera.. plus att du fått gå på bröllop! Verkade va så vackert.. *love is in the air* Ses nästa vecka, pussen/Lilla Anna

Anonym sa...

Vad fint! Emma är sig precis lik. Lotta har blivit jättesöt :)