tisdag, april 17, 2007

Hungru!

Idag tvättar jag för första gången sen i december. Så jävla tråkigt det är! Och sen ska man vika ihop helvetet också, det är nog den absolut tråkigaste hushållssysslan jag vet.
Snart måste jag gå ner och hänga upp fanskapet...

Lagar mat också, jag är dödshungrig så det ska bli så gott! Lax med potatis, ärtor och fiskdressing.

Jag och frisyren har inte riktigt kommit överrens än. Den är fin men jag vet inte om jag klär eller trivs i den. Jag vill ha stort hår, nu känns det som om jag har minihuvud till en enorm kropp. STÖRD!!!
Kanske blir det bättre när jag fått lite mer vana med att styla det, one can only hope iallafall...

Jag har så svårt att ta mig för saker och ting. Jag borde plugga en massa men stirrar in i väggen, jag får lust att göra örhängen men får inte tummen ur röven, jag vill titta på en massa gamla foton men ids inte ta fram albumen. SUCK jag är så hopplös!

Just nu längtar jag också till Viktklubbandet är klart. Jag saknar att kunna ta en spontan öl eller ett glas vin eller två när andan faller på, speciellt nu när vädret har varit så fint.
Det är så tråkigt när man kommer hem en fredag och man blir bjuden på en i sista minuten påkommen fest och man tackar nej för att man ändå inte kan dricka.
Jaja jag vet att man ska ha kul utan alkohol, och det kan jag absolut ha. Men om andra dricker tycker jag det är tråkigt och lite småjobbigt att sitta nykter. Fulla människor blir ju rätt så intensiva och det är svårt att keep up om man själv dricker cola light.
Saknar också att kunna ta en mjukglass eller någon fika utan att behöva planera in det dagen innan och äta en kalorisnål lunch för att "ha råd" med det.
Men det är inte lång tid kvar nu, jag ska kämpa in i det sista!

Ikväll ska jag dock äta Fresh island dipp och grönsaker och det ska bli jävligt gott! Tänkte avnjuta det till Desperate Housewifes och ha lite mysigt för mig själv.
Kalle har ju börjat jobba så nu är jag lonely i veckorna igen. (Därav tvättningen)

Och hur bra var inte Prison Break igår då? SHIT!!! Helt sjukt.. Nästa vecka är det säsongsavslutning så då får man ju vara extra förberedd med nervlugnande och näsdukar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Knivigt det där med att inte kunna dricka på fester, men du kan inte träna dagen efter och förbränna det mesta av kalorierna som finns i det du dricker?

Det är betydligt bättre (och roligare) att kunna unna sig ibland och träna bort överflödiga kalorier :)

Att strikt hålla sig till en matplan tär på en, så jg rekommenderar verkligen cykling, promenader (även om jag sällan promenerar nuförtiden hehe) eller inlines :) Inlines och cykling förbränner mer än promenader, därför jag föredrar det numera + att vädret tillåter det :)

Anonym sa...

Eller ja.. daen efter kanske inte hjälper supermkt om man är bakis osv, men tidigare samma dag som festen? :)

Linnéa sa...

dessi: jag tränar alltid om jag ska gå ut och äter kalorisnålt osv, med planering är det no probs. men det är det spontana jag saknar. att om jag vill fika måste jag dra in på middagen, eller om det blir en spontanfest på fredagen då jag vart i skolan hela dagen och ätit mycket av mina kalorier och inte riktigt orkar ge mig ut och motionera bort flera hundra för en utekväll plus mat.
jag ska dock börja cykla lite mer, har mest promenerat innan.
och nu känner jag att jag vill lägga på ett kol, är snart i mål och sommaren kommer med stormsteg!