lördag, april 14, 2007

Fullspäckad fredag

Hoffa tappade nyss svansen och det var mitt fel. Jag hade pysslat med terrariet och byggt upp jättefint med en trästaty och en torkad kaktus men så rasade allt och han fick det på svansen och blev rädd och släppte den. Den låg och sprattlade i flera minuter efteråt och när Kalle tog den för att slänga den sprattlade den i hans hand. Fy fan vad illa jag mår. Världens sämsta djurägare...
Idag har det gått i ett. Spegling på förmiddagen, mentorsträff på eftermiddagen. När jag kommit hem åkte jag och Kalle till Vellingeblomman och IKEA. Jag har fått ett nytt skrivbord och vi har möblerat om i sovrummet och monterat ihop det, plus att vi slängt ut det gamla. Nu är det så fint så fint. Men lite stökigt... Fattar inte vart alla grejer kommer ifrån.
Imorgon är det sambaträning igen, första på 1,5 vecka.
På kvällen är det födelsedagsfest hos Nina och Markus och det ska bli så jävla kul! Köpte ny fin klänning plus sjal på Indiska och ett par leggings i caprilängd på HM så jag är fit fot fight!
Tyvärr är inte min plånbok det längre men..
Nu ska jag plocka ihop det sista och sen duscha och sova.

Rolig Ebba :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag vill med till Vellingeblomman!
Fasen att man inte har bil :(

Anonym sa...

LINNEA!!!
Hoffa tappat svansen!!!! vad fan min kille e skadad :-(
Jag e besviken.... o jätte ledsen

Linnéa sa...

raur: jag tänkte jag skulle ringta dig men vi skulle till ikea och handla så vi hade hela bilen full med saker.. vi har så pluttig bil..:( men nästa gång!!

anna: suck ANNA!!!!! hoffa e inte din kille! din kille heter Alex men du kallar honom Leffe!