onsdag, april 04, 2007

Barnen kanske får vänta ändå...?

Fråna Aftonbladet, läsarnas egna berättelser:

Jag stod och gjorde mig klar inför en årlig klassträff med mina gamla gymnasiekamrater, då jag i badrumsspegeln till min fasa fick se min 10-månaders dotter pilla upp en begagnad blöja och glatt hugga in på innehållet. Att innehållet var nummer 2 behöver väl knappast tilläggas…”
Cecilia

Min son, då 4 år gammal, blev en morgon påkommen i badrummet med makens tandborste i högsta hugg, vilt rengörandes toalettstolens insida. Frågan är – var detta första gången denna lilla huligan så vänligt ville hjälpa till med städningen? Skulle inte tro det. Min man har fortfarande inte kommit över chocken.
Katarina

Tilda äter ur Balders hundskål, rester av mat som vi lagt dit och sörplar vatten ur hans vattenskål som en hund och sen lillebror kom så smakar hon gärna lite på hans kräk, stoppar fingarna i det och sen stoppar hon fingrarna i munnen på sig själv.
Therese


Usch, barn är ju äckliga. Hur ska jag nånsin kunna ta hand om ett? Jag har ingen aning om vad de behöver. Men jag gissar att ovanstående inte är något de bör syssla med...

4 kommentarer:

Anonym sa...

haha! då ska du se min lillasyster (hon är 2 år & 4 mån) ;) hon käkar kattmat när vi inte ser, pillar sig i näsan och kletar snor på en. men man älskar dem enormt mycket iallafall :)

Lort sa...

man måste ju inte ha barn, och tycker man att de är äckliga så ska man det absolut inte.

Anonym sa...

Barn är ingenting för mig för tillfället heller. Tycker mest de skriker och gnäller. Å andra sidan är jag i ett stadie i livet där jag inte har så mycket tålamod. Det kommer säkert bli bättre med tiden, och då är jag förmodligen mer positvt inställd till barn. Man har ju också så mkt annat att tänka på nu (utbildning, kärlek, jobb osv) :)

Linnéa sa...

fia: mysigt..:)

lollan: nej man måste absolut inte men om man vill ha barn så får man ändå tycka att det de kan ta sig till ibland är äckligt.

dessi: nej inte för mig heller, jag har vart lite ironisk med att jag ville ha barn nu pga åldersnoja. skulle aldrig skaffa "bara för att". men jag vill ha barn sen när jag e klar med utbildningen och fått jobb.