tisdag, april 03, 2007

Jobbigt att sova...


Varför jag inte ligger i sängen för att sova kan man ju fråga sig. Jag är skittrött och har en lång dag imorgon igen så jag måste ju vara bra jävla dum i huvudet eftersom jag satte mig här.


Imorgon vid den här tiden kommer jag befinna mig på Centralen för att kliva på nattåget som kommer ta mig hem.
Jag längtar sjukt mycket. Varför ska det ta sån tid att åka? Man har ju aldrig tid att åka hem över en helg om man skulle vilja.
Och även om man skulle ha tid så blir man ju skinnad av SJ, jävla rövar.

Desperate Housewifes-avsnittet idag var en riktig höjdare. LOVELY säger jag bara! Ge mig alla DH-boxarna i ett påskägg, snälla!

Idag på IKK-lektionen pratade vi om TV-tittande och jag blev helt utsatt och mobbad och framställd som värsta TV-galningen. Väldigt orättvist tycker jag själv.
Jag förlorar mig gärna i någon serie once in a while, men är det verkligen sååå illa??? Näää det kan jag bara inte tro.
Bara för det ska jag skapa en egen utmaning där man ska skriva ner sina favoritserier och sin favvokaraktär i den serien. Okej? Jag börjar:
  • Prison Break - Michael Scofield
  • Greys Anatomy - Christina Yang
  • Desperate Housewifes - Lynette Scavo
  • The OC - Seth Cohen/Summer Roberts

Faaaan vad jag sitter och fördriver tiden bara för att jag inte pallar gå och lägga mig. Jag kommer ångra mig imorgon bitti när klockan ringer. Jag ska köra också, suck. Jag hatar att köra bil, det är så jobbigt för man måste vara uppmärksam och sen så domnar mina tår bort.





Fan vilken töntblogg jag har, sluta läsa genast!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hihi, du har inte alls en töntblogg, den är jätterolig att läsa! :)