lördag, september 02, 2006

Födelsedagen

För 26 år sen var jag en liiiten liiiten sak som mamma och pappa var överlyckliga för. Undrar om de känner samma lycka idag?

Igår så kom Evelina och Vilde på fika 14.30. Vi åt smörgåsar med ost och grönsaker och hade det mysigt.
Lite senare kom Kalles mamma Karin så då fikade vi mina hembakta muffins och kladdkaka med hackad vit och mörk choklad i.
När Karin gått kom Evelina, Ninni och Mikael på lite fika och de stannade tills Kalle kom hem.
Och VAD fick jag då av Kalle? Jag tror ni är väldigt nyfikna så jag börjar med vad jag fick av de andra..:)

Från Evelina, Vilde, Bena och Lisa: En jättefin väska från Indiska som det stod Linnéa på i affären men jag inte hade råd att köpa. Rosa med paljetter, MINE! Av Lisa fick jag även en söt docka för någon vecka sen.
Från Karin: En elvisp och en duk på träram att måla på.

Kalle gav mig inte mindre än 4 paket!
De två första jag öppnade vad badskum från Kicks. ett romantiskt och ett med eukalyptus.
Nästa paket var från Bokia, och det var inget mindre än LINDA ROSINGS bok Den nakna sanningen! Haha, Kalle är rolig.. Den ska det bli ett nöje att läsa eftersom den bruden verkligen ÄR korkad. Nästan så att det är synd om henne.
Tillsist öppnade jag det stora paketet. Det var tungt också, och när jag öppnade såg jag att det var...................... en XBOX!!!
Tjohooo så glad jag blev! Kalle berättade att det han pysslat med i söndags då han vart borta så länge var att han var till Ängelholm till en kille som sålde chippade boxar. Han hade även lagt in några spel, men idag ska Johan hjälpa mig att lägga in alla nintendo 8bitarsspelen, plus en massa andra roliga spel!!!
Hur jag ska kunna få något gjort i skolan är för mig nu en gåta.

Jag spelade lite tv-spel, sen gick jag och Kalle ut och åt middag. Vi hamnade på Route 66 där jag åt en laxplanka och Kalle åt sjötunga. Men innan middagen slank vi in på XXXX och köpte en hemlig sak som också var en del av min present.. :)

Jag är supernöjd med min födelsedag och ikväll är det äntligen PIRATFEST och det ser jag fram emot sjukt mycket!


Det blir ett glatt gäng ikväll: Maggi och Ola, Nina och Markus, Elisa och Po, Markus, Ninni och Mikael, Evelina och Johan, Lina, Emelie + sällskap, Alex, Ane och Johanna (tror jag).
Är det någon jag glömt ber jag om ursäkt, men jag tror inte det.
Eftersom jag är världens största mes och alldeles för snäll så har jag haft lite dåligt samvete för att jag inte bjöd Ida. Men när hon inte kom ihåg/brydde sig om att gratulera mig på min födelsedag så är jag glad jag sket i henne.
Varför får jag dåligt samvete för att jag skiter i folk som skiter i mig???
Nej det får vara mitt mission under mitt 26:e år i livet!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fina saker du fick! Ses ikväll! Puss

Anonym sa...

Hej Linnea
vilka fina saker! JAG VILL OCKSÅ HA X-BOX!!!
Ha det nu så kul ikväll.. Vi ses på tisdag kom gärna som pirat då blir du min idol..
Många kramar Anna

Anonym sa...

Fiina saker du fick och aha det är ikväll som du ska ha piratfesten! Japp det är en del av Hasans familj på kortet och alla var så snälla mot mig. Han lillasyster som sitter bredvid mig på fotot stirrade och följde efter mig i 24 timmar haha.