fredag, september 08, 2006

Request by Anna

Anna i min klass frågade idag om jag hade bilder på bloggen när jag hänger. Och det har jag ju i några gamla inlägg, men jag sa att jag kunde lägga upp bilder i ett nytt inlägg.

Så det tänker jag göra nu, samt lite förklaringar och begrepp och annat allmänt som kan vara intressant att veta.


OBS! Härmed varnar jag känsliga personer. Om det är någon som tycker det ser äckligt ut så förstora inte bilderna eller klicka vidare till nästa sida. Jag svarar jättegärna på frågor men vill helst slippa sånt som "aaaaajjjjjj, öööööhhhhhhh, fyyyyy" osv.





Suspension nr 1. 16 april 2004.
6-point suicide.
Allt gick jättebra och jag hängde i ca. 3 minuter.




Suspension nr 2. 31 oktober 2004.
10-point lotus.
Att hissas gjorde väldigt ont i benen men när jag väl var uppe kände jag ingenting, allt var bara härligt. Jag hängde lotus i 30 minuter och gick sedan ner i en suicide i ca. 15 minuter.




Suspension nr 3. 19 november 2005.
6-point angel.
Krokarna var hittills de jobbigaste att sätta, men det var en härlig suspension och en av de mest estetiskt vackra. De rosa linorna gjorde ju sitt också. Hängde i ungefär 50 minuter.




Suspension nr 4. 14 april 2006.
4-point suicide.
Jag hängde duo med Bena och det var den absolut roligaste hängningen. Vi hoppade och skuttade och jag kände mig viktlös. Tyvärr så höll Benas ena krok på att rippa så jag hängde kvar ett tag själv. Jag lyfte Kalle också och det var en häftig men tung känsla. Allt som allt hängde jag i kanske en timme?




Nästa gång jag ska hänga blir det en 2-point suicide, duo med Evelina, den 30 september och jag längtar! :)
TACK till Concrete Jungle Tribe!

9 kommentarer:

Mayumi sa...

*gapskratt* jag VISSTE att du skulle kommentera inlägget. Jag kan börja med att säga att nej, det är inget påhopp på dig och nej jag tänker inte nämna vilka bloggar jag läser eftersom jag då lämnar ut personerna i fråga vilket inte är min mening :) Men ärligt talat, ibland blir jag lite irriterad på hur NAIVA människor kan vara.....asså, man ser bidrag och stöd som en självklarhet för att uppehålla sitt prylbehov. Jag tycker inte alls att det är så. Jobbar man, får lön ja, då skiter jag i vad man gör med sina pengar men får man nån slags bidrag och gnäller över att pengarna inte räcker till mat o andra nödvändigheter men man av nån anledning lyckas åka både hit o dit, köpa flashiga kläder och andra prylar så tycker jag att där går gränsen. Faktiskt. Men det är min åsikt. Asså, missförstå mig inte men det är själva GNÄLLET som jag stör mig på... :)

Anonym sa...

Fan va häftigt,trodde inte att man hängde såååååå länge!!! Vad fint det va när du hängde som en ängel med dom rosa repen... Lotus ställningen såg ut att göra lite ont.. Men du är skit modig att du gör det.. Starkt av dig!
Kramar Anna

Unknown sa...

Hmm, vågar inte titta för nära på bilderna... Usch, att du bara vågar! Snacka om att vara modig!
Angående vad som händer här så, tja, det är lite obehagligt och det är ganska skrämmande, men vi var inne idag igen och allt är bara bara bra med Lillis och det är allt som räknas just nu. Men nu är det till 99,99% klart, det blir snitt, han vägrar vända sig! :) Så om ett par veckor är vi föräldrar, Johan och jag...!! *NERVÖS!!!*
Massa kramar!!

Anonym sa...

jag undrar om du inte har en massa ärr? och hur elastisk är vår hud egentligen, varför spricker den liksom inte? :)

Anonym sa...

Jag brukar också tänka som typ Moni, fast att huden liksom ska lossna! (vet ju att den inte gör det..men får en sådan känsla).

Anonym sa...

bilden när du lyfter kalle är så fin, brukar han också hänga?
Och en till fråga, vad heter rasen på den vita lurviga kaninen? den är ju så otroligt söt!

Linnéa sa...

jonna: nej kalle vill inte hänga, han tycker det räcker med att hänga i mig..;)
haha han är rolig, Lilith heter han och är en lejonkanin (lejonhuvud, löwen). jag har aldrig sett en lejonkanin som har det utseendet han har. de flesta man ser är korsade med vädurar eller något.

Anonym sa...

gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah jag dööööööööööööööööööör

Linnéa sa...

majja_star: precis sånna inlägg som känns så meningsfulla..;)