måndag, september 18, 2006

Helgen och ännu en måndag

Som jag sagt förut och kommer säga igen: Jag, eller vi, har världens bästa grannar! De är så gulliga och snälla och roliga att umgås med.
Nu när jag känner mig stressad och pressad över skolan är det så perfekt att bara tassa till dörren mittemot för att äta middag eller se nåt på tv och umgås lite.
I lördags var vi hos Johan och Evelina på lite förfest. Det var mysigt men de skulle ut så jag och Kalle gick hem.
Evelina är en så söt tjej som verkligen bjuder på sig själv och är otroligt rolig att vara med.
Se själva:


Nu blir hon glad för att jag publicerar så fina bilder ;)


Söndagen var jättemysig. Kalle bakade scones till frukost, sen åkte vi till hans mormor på födelsedagsfika.
På vägen dit åkte vi till Vellingeblomman för att handla en orkidé till lilla mormor och handlade även en massa till oss själva. Jag köpte en pumpa till min zenträdgård och Kalle köpte små växter och en pumpa och gjorde en egen gård. Han är jätteavis på min zenträdgård och försökte sno min kratta! Vi köpte en jättefin ljuslykta att ha ett blockljus i och den blev fantastiskt fin på vår balkong.
Jag påbörjade även Projekt: Måla en tavla till farmor som jag fortsatt med idag. Det känns som det blir rätt bra och jag är nöjd hittills. Bild på processen kommer när den är klar.



Jag var hos snälla rara söta Anna idag och pluggade. Jonas och Madde var där också och det var kul. Kanske inte det mest effektiva pluggandet men det är skönt att få kolla vad de andra gjort och se vad de tycker osv.
Vi åt goda bullar med bredbar fetaost! Fatta så gott det var! Tyvärr inte det nyttigaste dock...


Idag köpte jag även ett 4 månaders spinningkort. Och efter första passet kom jag ihåg varför jag dyrt och heligt lovade mig själv att aldrig någonsin prova spinning efter vi gjort det på gympan på högstadiet.
Det var fruktansvärt jobbigt och jag svettades ett vatenfall och höll på att dö. Men det blir väl bättre hoppas jag. Fast hade någon erbjudit mig 100 kr för kortet under passet idag hade jag sålt det utan att tveka...
Men men, jag får tvinga mig att fortsätta. Det blir roligare när flåset blir bättre och det är ju skitbra förbränning och det behöver jag.
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite Engquist: Att tänka om. Spännande...

2 kommentarer:

Anonym sa...

HAHA vad ska man säga ibland blir man snygg ibland e man bara lik sig=)

Linnéa sa...

evelina: och du är dig själv och bara härlig..:)