måndag, september 11, 2006

Ta mig härifrån

Uh ÅNGEST i alla de former.
Hatar att känna så här.
Helvete.
Vill bara ha det lugnt och skönt, runt mig och inom mig.
Kalle har åkt, det känns ensamt.
Jag hatar att han är borta så mycket.
Och jag hatar att en sak jag fått reda på gnager mig.

Helvete Helvete Helvete Helvete Helvete

5 kommentarer:

Mayumi sa...

Usch, ångest, inte bra. Hade jag ett knep för hur man tar sig ur den känslan skulle jag ta patent på den direkt.....hoppas att du mår bättre snart :) *kram*

En fråga, du gillar schalar eller hur? Alla möjliga färger eller? Vilka andra typer av accessoarer gillar du??

Mayumi sa...

Oki, bra att veta....vi drar ju till USA på fredag så...who knows what Santa will bring...eller ja, kanske inte Santa då men , ja, du vet :)

Anonym sa...

ångest måste vara den vidrigaste känslan. hatar när man tror att allt är bra, och så helt plötsligt så slår den bara till och äter upp en inifrån.
min kille är i asien sedan tre veckor tillbaka, han kommer hem den 27:e okt. (när vi blev tillsammans hade han bokat resan sen lång tid tillbaka)
jag tycker de är fruktansvärt jobbigt, kändes skönt att läsa om när kalle var borta på sin resa, som att man delade känslan med ngn även fast det redan var över för din del.
hoppas du mår bättre snart!!!
KRAMAR

Linnéa sa...

jonna: när kalle var borta i sex veckor var det jättetufft. just för att jag inte kunde prata med honom när som helst och för att jag saknade honom så sjukt mycket. då kände jag att en del inte tog min saknad på allvar, men det var jobbigt. speciellt som det hände en jobbig sak i mitt liv under tiden. han är mitt stora stöd och så fanns han inte där. men jag tror det var en bra erfarenhet, jag vet verkligen att jag älskar honom och älskar man någon kan man vänta..:)
men jag släpper inte iväg honom fler gånger! :)

M sa...

Du vet att grannens veganmat botar alla problem?
Funkade spelet förresten?