onsdag, maj 03, 2006

Varning för ras



Andra dagens "isolering" nu.
Går i skolan och tränar men that´s it. Är hemma, är inte på msn för jag orkar inte prata med folk, pratar inte med någon i telefon, träffar inte någon. Jag blir ju för fan bara värre och värre.
Vill bara vara ensam, fundera och känna efter.

Tror jag känner mig så här för att jag har så mycket framför mig nu som ligger och oroar mig. Skolan: hur ska jag hinna? Hur kommer det gå med alla prov framöver?
Flytten: När, hur? Hantverkarna har inte ringt, kommer jag få sålt eller iaf bli av med alla grejer jag inte kan ha kvar? Ska jag dra lasset själv eller kommer någon hjälpa mig?

Sen går jag och grubblar på vissa saker gällande mina föräldrar. Jag blir mer och mer ledsen över hur de kan vara och frågar mig själv hela tiden varför de aldrig vill komma och hälsa på mig. De har alltid undanflykter, det börjar nästan bli pinsamt att lyssna på. Varför frågar jag?
Vill de inte träffa mig? Är de missnöjda med mig? Varför frågar de aldrig hur jag mår på riktigt? Varför undrar de aldrig hur det gick med medicinen? Om jag mår bättre? Vad jag egentligen mådde så dåligt över?
Hur ska jag ta upp detta med dem? Ellre ska jag skita i det och isolera mig från dem oxå? Sluta åka hem så de får känna hur det känns?

Nej usch jag vill inte, orkar inte, fattar inte.


Men jag är glad för att våren är här och att solen tittar fram och det börjar bli varmare. Jag är glad för att mina djur är så fina och gulliga och att de är mysiga att umgås med.

Opponeringen idag gick jättebra och jag fick mycket beröm för min uppsats. Nu är det historieprovet på tisdag som ligger på tur.


Dags för sängen nu. Börjar 8 imorgon. Ska kanske kolla på allra första avsnittet av O.C som jag laddade hem idag.

God natt.

4 kommentarer:

Mayumi sa...

Dina päron kanske inte riktigt vet hur dom ska hantera din situation? Det kan vara lika jobbigt för dom men dom gör precis som du. Stänger in det och pratar inte om det. Ni är ju trots allt släkt så.....Men jag är säker på att dom faktiskt tycker om dig jättemycket och bryr sig :) Jag tycker att du, jag o din mamma ska hitta på nåt i sommar. Ta bilen o åka nånstans, shoppa, utflykt, vad som helst. Bara umgås och bara vara.. *kramkram*

Anonym sa...

Ursh känner igen mig i hur du mår..hoppas det blir bättre snart!

Mayumi sa...

Jag har tjatat på Jocke om att åka upp nu under våren men han orkar/vill inte. Men jag antar att det blir till midsommar som vi kommer, som vanligt :) Räknar med det iaf!

Anonym sa...

Ja ska bli så kuuul. Vissa av tjejerna vill pressa i solen iaf hihi. Men sen finns det några rastlösa individer som jag ska försöka roa. Kanske ta med dom till stället jag var på idag!