onsdag, maj 17, 2006

Mycket nu..

Jag är så nervös för talet jag ska hålla om ca. 1 timme.
Är så nervös inför allt just nu så jag drömmer om att flytta, om teckenspråksprov och om att hålla tal. Som jag längtar tills det här är över!

Gick upp extra tidigt imorse för att öva. Kommer upp i ca. 8 minuter, men med tanke på att jag ska rita lite på tavlan och visa bilder så kommer det nog ta längre tid än jag beräknat. Det gjorde det på 5-minuterstalet iallafall.
Jaja, snart är det över och då kan jag känna mig lite lugnare. Det känns jättejobbigt att jag ska stå framför ett gäng personer och prata i 10 minuter.. Stackars mig, vad har jag gett mig in på?

Nyss var en tjej här och köpte mitt skrivbord. Skönt att bli av med grejer och samtidigt få lite pengar för det.
Längtar tills jag flyttar in hos Kalle, men det visste ni nog redan..:)

Kalle sov hemma inatt..:) Det regnade så mycket så de kunde inte fortsätta jobba så de åkte hem. Men på fredag till lördag ska de på nån töntig maskinmässa i Stockholm. Gud så tråkigt! Men Kalle var tvungen att följa eftersom det är en sån maskin han kör som de ska kolla på.. Stackars mej, igen.. Men jag ska nog utnyttja tiden till att plugga lite eller packa.


12.45

Och jag höll mitt tal.
Och det gick........















... jättebra! Jag prickade in 10 minuter prefekt och lämnade efter mig en lite snurrig lärare..:) Och då visade jag inte speciellt "hemska" bilder. Men hon hade inte hört talas om det alls innan och blev lite chockad. Hon såg väldigt positiv ut när jag visade bilder och ritade på tavlan och så iallafall, så förhoppningsvis gillade hon själva talet även om innehållet kanske var lite väl mycket för henne..:)

Madde och Tina talade efter mig, om fildelning respektive selektiv abort. Jättebra och intressanta tal båda två.
Så nästa gång kan vi pusta ut och bara lyssna en massa.

Har fått mycket gjort trots att klockan inte är så mycket. Jag har hittat en del bra info till min redovisning om Koreakriget och så har jag börjat packa ner grejerna i vardagsrummet. Har tagit ner dödsdockorna och allt "tingel-tangel" i fönstren och ljuslyktor som jag ska gå till Kalle med sen. Så blir han lite överraskad när han kommer hem..:)

Just för stunden känner jag mig väldigt upprymd, GLAD och förväntansfull.

Inga kommentarer: