söndag, maj 28, 2006

Ett par.

Söndagen är åter här och sen i torsdags har jag haft så fullt upp att jag helt enkelt inte haft tid att blogga.
Har ju flyttat till Kalle nu, alla mina "nödvändiga" saker är här, finns lite mer i lägenheten som ska över men sen är det mest skit som ska slängas, ges bort eller förvaras som är kvar.
Det har blivit riktigt fint hemma hos Kalle, oss, speciellt sovrummet har förändrats.
Kaninerna bor i köket, och har väl lite svårt att anpassa sig med toalettbesök men det blir bättre var dag.
Råttorna bor hos oss i sovrummet, Kalle är inte överlycklig över det men vad göra? Två mastodontormar i ett jätteterrarium tar ju upp halva vardagsrummet tillsammans med 3 spindlar och Nell som numer också är sambo med kameleonten Alex som vi köpte på terrariemässan igår. Skitsöt liten typ som har en LÅNG rosa tunga. Bilder kommer.

Marika är nere på besök också. Hon sov här torsdag tills igår och inatt sov hon hos Ida. Ida hade inflyttningsfest igår men jag valde att inte lysa upp med min närvaro eftersom hon ändå inte prioriterat mig genom att bjuda Tobbes bästa kompis Jimmie, a.k.a mitt ex. Ingen som helst lust att umgås med honom och det skulle kännas konstigt att ta med Kalle dit och oshysst att gå dit utan Kalle pga. att min förra pojkvän var där.
Det är härligt att ha vänner som sätter vänskapen först no matter what, eller hur?

Det har varit kul att ha Marika här iallafall. Hon har förändrats på något vis, blivit mer öppen om känslor och visar att hon bryr sig på ett helt annat sätt än innan. Det är skönt att vi verkligen hittat tillbaks till varandra igen eftersom hon är min äldsta vän och gått igenom så mycket tillsammans. Vi har känt varandra i ungefär 20 år nu, jävligt länge om man tänker efter.

Vet inte vad jag ska berätta mer, det har varit mycket den här helgen och det kommer det antagligen bli nästa också. Men det är roligt för nu bor jag med den jag älskar och jag trodde aldrig det skulle kunna bli så här bra någonsin i ett förhållande.
N fuckade upp mig totalt med all den skit han gjorde men Kalle ger den tryggheten jag behöver äve om jag nojjar ur ibland. Jag har varit lite nervös i helgen måste jag erkänna för när jag och N flyttade ihop så var han jättekonstig och undvikande mot mig och efter en vecka kastade han ut mig. Jag vågade inte gå hem till mian föräldrar för jag skämdes och bodde i en resväska hos kompisar. Efter ett tag fick jag flytta tillbaks (storsint va?) men det var efter jag hittat honom i MIN säng med en annan tjej. Fy fan. Men det är många år sen nu, jag är inte den personen jag var då även om jag ibland trillar tillbaks till samma osäkerhet och rädsla.


Jag har förresten ändrat så att alla kan kommentera min blogg igen. Det hade ändrats av sig själv utan min vetskap men nu är det fritt fram för alla att säga vad Ni tycker.




Nu ska jag äta lite frukost med min sambo.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Åh, då måste jag ju kommentera även om jag inte har nåt vettigt att säga :-) /Exem

Anonym sa...

mysigt med samboliv :)

Anonym sa...

blev lite nyfiken på den nya bloggen du upptäckt, kan du inte länka till den? och så tänkte jag fråga om det är ok med dej att jag länkar till din blogg från min, iom att jag är här inne o läser så gott som dagligen. ha det gott! /AnSo

Anonym sa...

Å vill se er kameleont!!

Anonym sa...

ja exakt så är det för mig med nuförtiden. nu känner jag mig skitdum såklart. fast fortfarande helt ångetsfylld...

Anonym sa...

Grattis till samboskapet ;D Ni kommer få det ap-mysigt ihop!