onsdag, maj 10, 2006

Old

På lördag är det reunion för alla som gick ut 9:an på Västerdalarnas gymnasieskola och Ungärde skola i Malung och Lima. Jag ska dock inte dit.
Varför?
  1. Jag vill inte åka till Malung.
  2. För långt och dyrt att åka över bara en helg.
  3. Inte tid.
  4. Känner inget behov av att träffa dem jag gick med på högstadiet. De jag vill träffa träffar jag ändå.
  5. Malung är fyllt av skitsnack som jag inte orkar bli utsatt för.

Så de får klara sig utan mig. Lite nyfiken är jag på att se vilka som förändrats och inte, men de som var där får rapportera till mig sen. Sen så känner man ju sig inte så lite gammal när man inser att det fan är 10 år sen man gick ut 9:an. Herregud...

Bara haft en lektion idag. Efter den satte jag mig i Pildammsparken för att skriva mitt 10-minuterstal. Fick ner rätt mycket text och jag ska kopiera lite bilder att ha på overheaden. Ska tala om suspension vilket passar rätt bra iom att det är ett argumenterande tal coh man får ju i princip alltid argumentera om suspension när det kommer på tal.

Det är talet, teckenspråksprovet, ett arbete i historia och en redovisning om en 90-talsperson (jag valde Marilyn Monroe) på kultur- och idéhistorian kvar innan skolan äntligen är slut. Och lite religionsgrejer men jag tror jag får skita i det.

Snart ska jag gå och träna Body Pump, ska lägga på mer vikt idag.

Annars så flyter det väl på. är ledsen för en sak och det gör mig ännu mer ledsen att personen i fråga inte går att prata med om det för hon är så jävla oförstående och verkar inte bry sig ett dugg ändå. Men jag går och ältar det givetvis.

22.20

Trött fast klockan inte är så mycket. Men det är bra för jag ska strax lägga mig, ska ju upp tidigt för intervjun imorgon! Ni måste hålla tummarna för mig mellan 8.30 och 10.00! Fan oxå, tänk om det inte går bra??? Tänk om jag gör bort mig helt? Nej! Det ska gå bra! Pratade med Kalles (och snart min) granne Ninni idag och hon sa att en kompis till henne gått där och hade fått bra jobb och var jättenöjd, så nu är jag ännu mer peppad! Nu kan det väl vara min tur att lyckas med något och komma någonstans, eller hur? En utbildning av de sex jag sökt MÅSTE jag komma in på, annars vet jag inte vad jag gör. Vill verkligen komma igång nu..

Imorgon kväll ska jag köra till Hörby tror jag och hämta Kalle som ska vara ledig på fredag. Mysigt..:) Saknar honom så mycket, tror jag ska ringa honom nu och säga godnatt.

Lagt upp en till auktion oxå: http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=28542536

1 kommentar:

Mayumi sa...

Du, en fråga, är det ok om jag skickar en bild på dig till min arbetskompis Mette i Danmark? Vi pratade piercing tidigare o jag berättade om dig :)