torsdag, maj 04, 2006

En sådan BRA dag

Första riktigt varma dagen, så underbart härligt!

Efter teckenspråkslektionen imorse gick jag och la mig i pildammsparken på en filt och pluggade fram till lunch. Hade sen lite genomgång till rpovet på historian och slutade sen tifigt.
Cyklade till Folkets Park och la mig där och pluggade i nästan 3 timmar. Fick allt nerskrivet och läst och nu ska jag bara plugga in det viktigaste jag tagit ut från alla kapitel.

Låg sen kvar till halv sex och läste i boken jag håller på med och sen cyklade jag hem för jag var både kissnödig och hungrig.
Var supersugen på sojakorv och gick till Ica men såklart var den slut! Traskade till Konsum vid nobeltorget och där hade de sojakorv, en sjukt dyr sådan. 42,50! 10 kr mer än på superdyra Ica där jag först var. Så irriterande, men jag svalde förtreten och köpte min satans korv.
Gjorde sen en god pastasallad med fetaost och hade till och det var supergott.

Förresten, när jag kom hem idag låg ett brev från Eslövs folkhögskola i hallen. Jag tänkte att nu fattas det nåt i mina ansökningar och jag måste komplettera. Men när jag öppnade så var det en kallelse till antagningsintervju till KY-utbildningen i behandlingsarbete! Man var tvungen att skriva personligt brev till dem och de tar ju inte in alla på intervju så det betyder att de måste gillat mitt brev! Intervjun är på torsdag nästa vecka så då måste ni hålla alla tummar ni har! Jag är redan helt nervös att de ska ställa frågor som jag inte vet alls vad jag ska svara på. Sånt man får känna sig dum över för att det tillhör allmänbildningen typ. Men jag brukar få till rätt så bra intervjuer tycekr jag, så jag får hoppas det går bra! Det är en gruppintervju och en individuell. Spännande, ett steg i rätt riktning..:)

Imorgon har jag bara teckenspråk på morgonen och sen tänkte jag traska till stan en sväng. Ska köpa nytt puder på HM och sen ska jag nog kolla lite på Indiska efter något fint och billigt som jag kan unna mig. Nu när det är så härligt väder blir man så sugen på massa fina kläder man kan hotta sig i. ;) Och Indiska har alltid fina vår- och sommarkläder, höll på att gå i konkurs när jag jobbade där förra våren för jag handlade så mycket.

Nu ska jag nog ta en dusch och sen äta lite glass. Kalle kommer hem ikväll, rätt sent, men det ska bli mysigt att sova ihop.
Helgen kommer att spenderas med att kolla nytt hallgolv till Kalles (och snart min, litegrann iallafall) lägenhet, sortera garderober så jag får plats med mina grejer, fika hos en av Kalles jobbarkompisar och hans fru, köra till Eslöv och se vart skolan ligger så jag hittar när jag ska köra dit på torsdag morgon, och så förhoppningsvis en del njutande ute i det vackra vädret.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja det var ett mysigt ställe! Vill köpa hem sådana turkiska kuddar.. Grattis till din intervju!!