lördag, juli 27, 2013

Tosselilla

Igår åkte vi tillsammans med Jenny, Ted och barnen till Tosselilla för att fira Leons 2-årsdag. Och vilken dag vi hade! Helt fantastiskt rolig! Barnen åkte massor av karuseller och skrattade och jag och Jenny åkte några karuseller för större barn. Vi drog med oss Nemo och Oliver i Virvelvinden och de tjöt av skratt och fast de var helt snurriga efteråt var första de sa: EN GÅNG TILL! Leon tyckte bergochdalbanelarven var sjukt rolig och ville åka den om och om igen.

När vi avverkat karusellerna var det dags för vattenlandet och Nemo älskade det. Han hoppade från kanten och vi åkte vattenrutschbana och det var stört omöjligt att få upp honom för ens en sekund. Leon var inte alls pigg på att bada men han var trött och värmen hade tagit en del. Vi hade så roligt och det enda negativa var att de stängde redan klockan 18. Då var det fortfarande varmt och skönt så det hade inte gjort något om de haft öppet till 20. Vi köpte middag på plats och satte på barnen nattkläderna och sen däckade de i bilen innan vi kommit ut från parkeringen.

Det här gör vi definitivt om nästa år och det var extra kul att åka med en annan familj så vi kunde turas om att passa grejer och åka karuseller med barnen. Hade vi varit själva hade vi fått åka en och en och barnen hade fått vänta en massa vilket hade varit tråkigt. Nej det här blir en tradition tycker jag, vi kommer tillbaks nästa år! Vi var där med barnen förra året också när Kalles jobb bjöd in på familjedag men då var Leon så liten att han inte kunde göra i princip något och Nemo var ett par centimeter för kort för massor av roliga karuseller, men nu är han precis 100 centimeter och kunde åka fler.

Ett födelsedagsbarn och hans storebror på väg in på Tosselilla

 Ett litet griståg

Oliver vet hur man kör med stil

Nemo med

Leons favvokarusell som åktes om och om igen

Nemo ville såklart åka i Turtles-flyget

Ett besök hos dinosaurierna


En liten tvååring

 
Fritt fall, Nemos favoritkarusell

En liten tröttis som inte var så sugen på att bada

Någon som var supersugen på att bada

 
 
Barnen beundrade sin pappa

Nemo började bli förbannad på allt fotande...

Trötta och i sina nattkläder, redo för hemfärd

1 kommentar:

äppelblomman sa...

Jag älskar tosselilla!!! Suuuuperbra ställe! Vi var ju där förra året och kommer absolut att åka dit nästa år igen!
Kraaaam K