måndag, juli 15, 2013

Out of The comfort zone

Idag gjorde jag det, klev ut ur min trygghetszon och sprang längre än jag nånsin gjort förut. Jag behöver öka distansen inför halvmaran och nu har jag tagit första steget och sprang 15 kilometer. Det var jobbigt. Varmt och uttröttande och det gick inte fort, men det gick. Ett par gåpauser fick jag ha och även om jag inte gillar det så behövs det ibland. Jag borde ätit bättre innan men tycker det är så svårt att veta vad. Marie önskade ett inlägg förut om hur jag åt innan träning och det är jag tyvärr inte så bra på utan tar tacksamt emot tips på hur man på bästa sätt laddar energi inför ett långpass.

Men med Hannah & Amanda och Alex & Sigge så knatade jag runt och var så jäkla nöjd och glad när jag kom hem. Nu är jag helt slut i kroppen och mår nästan illa eftersom jag tryckt en stor portion Lyxcarbonara (recept från Magisk Sommar) och sköljt ner det med två glas rött.

Nu myser vi i soffan och tittar på tecknade Spiderman och jag känner mig mer än nöjd med dagen. Förutom springturen har jag även städat huset och klippt gräset idag, tråkigt men nödvändigt.



3 kommentarer:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Imponerande! Bra jobbat. Innan jag skall träna gör jag en smoothie med jos, blåbär, hallon och ev jordgubbar eller banan. Magnus tar en pulver shake som han säger gör att han orkar som när han var 20 år.

äppelblomman sa...

Som sagt: Du är såååå jävla grym och peppar massor! Halvmaran kommer du att fixa galant, de är jag helt säker på!!!
Kram K

Marie sa...

Bra jobbat!!!
Ja skit också...de e svårt det där med maten innan...:(
Men du fixar det ju så bra ändå!!