onsdag, juli 31, 2013

Skyfall

Imorse när vi vaknade så öste regnet ner och det var helt mörkt i stugan. Urmysigt, så vi låg kvar i bäddsoffan och tittade på film och kramades till klockan var halv tio.

Jag tog en sväng till Bo Ohlsson idag för att köpa födelsedagspresent till Nemo och det blev Spiderman Lego, med Venom och Nick Fury och så en fiende till Turtlesfigurerna: Shredder. Ballonger, vimplar, muggar och lite annat kalasigt hamnade i min kundvagn tillsammans med hårfärg, rakhyvlar och annat nödigt. Pojkarna ska ju ha kalas på lördag och när folk frågar vad de önskar sig så är det ju Lego som är nummer ett för Nemo men Leon är sjukt svår. Duplo har vi i MÄNGDER, han älskar Cars-bilarna men de finns i en uppsjö hemma och ja, han har ju allt efter Nemo. Men jag såg ett Muminhus och Muminfigurer som var fina, och så har han ju fått ett Kapten Krok-skepp och Jake från Jake och piraterna så kul figurer därifrån kanske.

Annars har det varit en lugn dag, vi har ritat och så har barnen klippt sig. Vi gick till kiosken och åt glass och lekte en stund på lekplatsen. Kalle kom hit framåt kvällen och visade bilder från klätterställningen, vilket bygge! Superfin med en fantastisk utsikt.

Imorgon ska jag genomföra en liten utmaning och jag är faktiskt lite nervös! Men mer om det imorgon.......



1 kommentar:

Suzan sa...

Jag var mitt uppe i min löpartur när skyfallet kom igår!