tisdag, juli 30, 2013

Infall

Jag och barnen fick ett infall och stack till sommarstugan i förmiddags. Det är så mysigt här och lugnt och skönt. Jag tänkte mig kunna träffa någon av mina kära vänner som bor åt det här hållet men Eve jobbade, Emma var på Skånes Djurpark och Mirijam låg och tittade på regnet och hade fullt upp med det. Så vi åkte till Agusa och fikade och byggde lite med Lego och sen åkte vi tillbaka till stugan för lite kvällsmat.


Det är så roligt att laga mat till sig själv och barnen. Först tänkte jag göra en kalkonsallad men sen tänkte jag: Why bother? Och så gjorde jag korv och makaroner. Men med ett glas rött till funkar allt.

Boss/Jokern/Nya kaninen fick följa med hit och han sitter just nu i mitt knä och myser. Jag blev så glad nyss då han slickade mig på bröstet eftersom det är ett tecken på tillgivenhet när en kanin skickar på en. Jag har satt en sele på honom så han får vänja sig lite så kan han springa i Sickans löplina sen.


Kalle är kvar i Veberöd och bygger klätterställning men kommer imorgon förmiddag. Vi tänkte ta en tur till Bo Ohlsson och köpa födelsedagspresent till Nemo eftersom de har väldigt bra priser på Lego och Playmobil. Nemo är VÄLDIGT inne på Lego nu och önskar sig det i födelsedagspresent.


Barnen är nerstoppade i bäddsoffan nu och ser på film, jag tänkte vi skulle sova där alla tre inatt. Vi får väl se hur det går......

1 kommentar:

äppelblomman sa...

Makaroner och korv är underskattat och får man sen ett glas rött blir det ju en festmåltid;)
Gud va roligt att kaninen har kommit in så bra hos er!
Kraaam K