torsdag, juli 25, 2013

Kalles födelsedag

Idag har Kalle fyllt år och det har varit den varmaste dagen hittills i sommar tror jag. Kalle överraskades med frukost ute i solen som gassade redan klockan nio. Han fick ett paket och överraskades av att det innehöll en rävfälla som han önskat sig men inte trodde han skulle få.


Sen åkte jag och handlade och tog även en tur på Rusta för att köpa en plastmatta till uteplatsen och en ny pool till barnen då den gamla gått sönder på alldeles för många ställen. Väl hemma igen satte jag igång med maten vi bjöd på ikväll, pulled pork. Köttet står ju inne i ugnen i flera timmar och det hade jag inte tänkt på när jag även planerat att baka en kaka. Som tur var så var Jenny och Ted hemma så jag kunde grädda den där.

Vi pimpade uteplatsen lite också med blommor, lyktor, brickbord, stol och lite sånt vi plockade fram från vinden. Det blev så sjukt mysigt och jag är väldigt väldigt nöjd med hur det blev.


Maten blev väldigt uppskattad och vi har haft en trevlig kväll. Nemo blev så himla glad när Jonathan och Gaby kom och lekte massor med dem. Kalle, Jörgen, Alex och Hilde sitter fortfarande ute i trädgården men jag har dragit mig tillbaka så jag får lite sömn innan barnen går upp.


Red Velvet Cake

Imorgon ska jag, Kalle och Leon åka och titta efter födelsedagspresenter till barnen och då kommer Lula och passar Nemo, han kommer bli så glad!

Inga kommentarer: